Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur vet jag om jag min 2003 Chevy Impala bränner E-85 Fuel?

E-85 bränsle består av 85 procent etanol och resterande 15 procent faktiska bensin. Denna alternativa drivmedel är billigare att producera och dessutom billigare vid pumpen (även om körsträcka det ger per gallon är mindre än vanlig bensin). Om du kör en 2003 Chevy Impala är det viktigt att veta om fordonet är konstruerat för E-85 bränsle. Om inte, är det möjligt att förstöra motorn med hjälp av E-85 (samma som att fylla upp en gastank med dieselbränsle när bilen körs på blyfri). Saker du behöver
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Titta på baksidan av 2003 Chevy Impala. I grönt och gult brev bör det finnas ordet "FlexFuel" om bilen kan acceptera E-85. Detta är GM: s metod för angivande av fordon kör av alternativa bränslen.
2

Öppna upp locket till bensintanken och titta på omslagets insida. Den beskriver vad bensin används i fordonet. Om det står "Blyfri Only," inte använder något annat bensin, inklusive E-85.
3

Titta igenom bruksanvisningen i 2003 Chevy Impala. Kontrollera att se vilket bränsle det säger dig att använda. Om det står "Blyfri Only," använd inte E-85.
4

Kontakta generalagenten du köpt bilen från. Läs av VIN-nummer finns i det nedre, chaufför-side främre vindrutan. Detta är chassinumret. Återförsäljaravtalet kan leta upp bilen uppgifterna och avgöra om bilen kan använda E-85 eller inte. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134312.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.