Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

DIY Car till Natural Gas

Naturgas fordon körs på alternativa bränslen som avger mindre skadliga biprodukter än deras fossila bränslen motsvarigheter. Alternativa bränslen bilar är betydligt dyrare än vanliga bilar, men konverteringssatser finns tillgängliga på marknaden idag med allt du behöver för att göra konverteringen ingår. Konvertera en bil för naturgas kostar mellan $ 10.000 och $ 12.000 i förskott, från och med dagen för offentliggörandet, men skär det belopp en konsument spenderar på gas i hälften. Konsultera en specialist innan konverteringen, det är en bra idé att ha en erfaren person övervaka dig när du gör konverteringen. Saker du behöver
Naturgas fordon konverteringssats
Visa fler instruktioner
1

Se till att det är värt att konvertera din bil till naturgas. Äldre bilar är oftast inte värt det eftersom du vill göra konverteringen för att få ut det mesta av din bil. Se till att naturgas är tillgängligt i ditt område, annars måste du vidta extra åtgärder för att förvärva det.
2

Kontrollera att fordonets uppbyggnad är i god form för att hålla gastankar, tryckregulator , högtryck rörklämmor och andra delar. Kontrollera tändstiften, tändstift kablar, kontaktpunkter, kondensator, tändspole, tänd plattan och distributör för att se till att motorn tändsystemet fungerar korrekt.
3

Se till att bilen Batteriet klarar av att ge ut 12 volt. Kontrollera att kontrollera att förgasaren systemet är ren och fungerar korrekt. Om någon av dessa delar inte fungerar korrekt, inte fortsätta med installationen utan att reparera dessa delar, eftersom satsen inte fungerar korrekt. Kontrollera att din utrustning har alla följande delar
4

: tryckregulator (reducering), gas /luft-blandare (eller elektronisk insprutare), NGV påfyllningsventilen, högt tryck linjer, NGV tank och ventil, brandsäkra slang med maximalt gasflöde skaderegleraren, bensin /NGV väljare, manometer och värme systemet emulator. Dessa delar varierar beroende på kit, så se till att alla de delar som anges i din bruksanvisning ingår.
5

Fäst tryckregulatorn, och se till att fästet sitter stadigt på en plan yta i kroppen av bilen. Se till att den är vinkelrät mot den riktning bilen rör sig, och placeras i ett område där det kommer att vara väl synliga när manometern bifogas. Fäst manometer till tryckregulatorn.
6

Följ instruktioner för att fästa gas-och luftledningar till regulatorn. Processen för detta varierar med varje sats. Fäst gas /luft-blandare på en plats nära regulatorn så att gasen inte behöver köra ner en lång rad vid start.
7

Montera påfyllningsventilen samtidigt så långt borta från bilbatteri som möjligt för att undvika brand eller gnistor. Om möjligt, placera den nära regulatorn så att manometern kan övervaka fyllningen trycket. Kontrollera att ventilen är monterad tätt så att det inte rör sig eller lossnar med motorn förflyttning av bilen.
8

Montera högtrycksröret genom att fästa ena änden till påfyllningsventilen och kör det till reducering. Gör en ögla i rörsystemet varje gång du behöver för att vända den runt ett hörn, och se till att det finns minst en slinga i rörsystemet.
9

Använd plast eller klämmor av metall för att fästa rören till en plats inne i karossen så att de inte fladdrar inte runt. Se till att ingen rör hänger ner under bilen. Dra rörsystemet från påfyllningsventilen och ansluta till en av fästanordningar på cylindern. Se bruksanvisningen för din utrustning för att se vilken som är den lämpliga montering.
10

Dra rörsystemet till bakluckan på bilen på samma sida som påfyllningsventilen, bort från avgassystemet och motorn .
11

Skruva fast fästena för NGV tankar inne i stammen på en plats där de kommer att ta upp minimalt utrymme. Kontrollera ventilerna på tankarna och se till att de är tätt (de flesta kit kommer med ventilerna förinstallerade). Montera tankarna inom parentes. De bör passa tight och inte kunna glida runt.
12

Dra rörsystemet mellan cylindrarna om du använder ett kit som har fler än en. Gör en ögla i rörsystemet för att absorbera vibrationer, och för varje hörn att rören vänder.
13

Följ instruktionerna som medföljer i förpackningen för att installera gas /NGV väljare, styrsystem och värmesystem . I installationen av dessa delar varierar. Det befintliga värmesystemet kan modifieras i de flesta bilar att fungera med din NGV installationen.
14

Placera andningsblåsan ingår i ditt kit på ventilationen munstycket på flaskventilen. Fäst ventilationsrör till högtrycksöverföringsanordningen rörledningar. Stäng andningsblåsan och lägga till ytterligare en bit av rör till det andra munstycket på tanken. Säkra med metall klämmor som ingår i ditt kit.
15

Placera mixern i sin anvisad plats och anslut den till elden slang med gasflödet skaderegleraren anbringas. Placera mixern så nära som möjligt till tryckregulatorn, så att slangen spänner minsta möjliga avstånd.
16

Kontrollera att inga ytterligare komponenter och följ instruktionerna för att installera dem. De flesta kit kommer med en broschyr med instruktioner för provning och trimma ditt nya system. Testa och trimma systemet, och testa den igen innan körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134764.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.