Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hybrid Vs. Bränsle Cars

Hybridbilar har blivit hett ämne för bilindustrin som praktiskt taget alla större tillverkare i världen är ute efter att avslöja sin egen flotta av miljöbilar. Konsumenter, fortfarande stucken från de orimliga bränslepriserna från början av 2008, söker efter sätt att minska den dagliga kostnaderna för bilkörning och samtidigt ha en har trevligt acceptabel minskad klimatpåverkan. Ange hybridbil. Hybriden är branschens svar på både stigande bränslekostnader och ökad oro föroreningar, men hur väl fungerar en hybrid stack upp mot den traditionella fossileldade auto? Historia

Tillverkarna har gjort olika insatser för att producera hybridfordon som går tillbaka till början av 20-talet. I själva verket, tills Henry Ford lyckats lösa de tidiga svårigheterna bensinmotorer de el-och hybridbilar var det självklara valet för konsumenterna. Det var inte förrän på 1990-talet då hybridbilar var återigen återinförts till konsumenter som produktionsmodeller från tillverkarna. Tyvärr var de tidiga modellerna ekonomiskt misslyckades och ledde till tillverkarna att avbryta det hybrid-och elfordon program tillfälligt. När Honda Insight lanserades 1999 det ändrats avsevärt landskapet. Med en EPA rankade 70 mpg på landsväg, erbjöd Insight bränslebesparingar som var mätbara för allmänheten. Kort därefter den populära Honda Civic Hybrid infördes som inte bara gett en imponerande miles per gallon EPA betyg men även levererat samma smidiga köregenskaperna hos en traditionell bränsle brinnande bil. Under 2004 Toyota Prius hybrid blev den inofficiella flaggskepp hybridbil revolutionen. En fyrdörrars hybrid med käken släppa bränsleeffektivitet och bekväm styling, representerade Prius den nya generationen hybrider.
Typer

Hybrider är fordon som använder både en elektrisk Motorn drivs med stora batterier (antingen NiCd eller mer nyligen, litiumjon) samt en liten gasdriven traditionell motor. Gasen motoreffekter oftast bilen när den antingen når en viss hastighet eller färdas ett förutbestämt avstånd. Själva termen "hybrid" anspelar på en blandning av två olika källor för kraft:. Fossila bränslen och el
Fördelar

Hybrid fordon utgör ett antal fördelar jämfört med sina fossila bröder bränslen. Mest hybrid ägare rapporterar en betydande besparingar vid bränslepumpen på grund av den ökade gasen effektivitet hybrid design. Kombinerat med detta effektivitetsvinster är det mindre föroreningar eller koldioxidavtryck. I själva verket kommer vissa hybridfordon som den kommande Chevy Volt kunna utnyttja el bara ström i upp till ett 40 mil intervall, vilket innebär att för den genomsnittlige pendlaren resan, kommer det att spilla knappast någon fossilt bränsle som helst. Vidare, många hybridmodeller kvalificera sig för en federal och /eller statlig skattelättnad som kan minska den initiala kostnaden för att köpa bilen.
Nackdelar

Debatten är inte helt ensidigt dock, det finns vissa nackdelar med att köra en hybrid. Vanligtvis kommer du att få betala mer i förskott för din hybrid än du skulle för en jämförbar bränsle bil. Skillnaden i pris kan vara i tusentals dollar. Även om du kommer att spara pengar genom ökad bränsleeffektivitet på din hybrid du ska räkna ut hur lång tid det tar dig att motsvara den ökade initiala kostnaden för din hybrid. Ibland kan detta ta dig flera år att uppnå. Dessutom är utförandet av hybridbilar inte alltid upp till förarens förväntningar på traditionella bränslen bilar. Detta kan lämna ibland trög acceleration erfarenhet besvikelse för söker spänning. Dessutom kan de som vill använda sin hybridbil för att bogsera släpvagnsvikt behöver göra en del efterforskningar om huruvida deras hybrid kommer att vara upp till den uppgiften.
Framtidsutsikter

På det hela taget, är utsikterna för hybridfordon överväldigande positiva. Bilindustrin som helhet har åtagit sig att tillhandahålla hybridfordon i nästan varje form, form och mode. Från resultat drivet sportbilar till rymlig familj minibussar och stadsjeepar, är hybriden av dina behov kommer till en återförsäljare nära dig. Ännu viktigare är den ökade kostnaden för hybridtekniken minskar snabbt som tillverkarna har möjlighet att minska kostnaderna och skörda vinsterna av ökad forskning. Hybrider är snabbt stänga prestation klyftan mellan deras bränsle brinnande bröder samtidigt öka effektiviteten gapet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134256.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.