Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Vanagon Solar Idéer

Volkswagen Vanagon erbjuder en önskvärd plattform för både generering och användning av solenergi. Till skillnad från många bilar, ger sitt tak en stor platt yta. Den Vanagon erbjuder också gott om innerutrymmen, skapa utrymme för saker som elektronik, små apparater och extra batterier. Idéer för att använda solenergi i en VW Vanagon allt från att köra några elektroniska apparater för att driva van motor. Mini-Solar

Det enklaste sättet att använda solenergi i ett Vanagon är att använda en mycket liten panel (mindre än en fot lång) för att köra lågspänning elektronik inuti van. Detta låg kostnad projektet skulle alstra ström till enheter såsom räknemaskiner, pocket bandspelare, handhållna fläktar och bärbara radioapparater. Mycket små solpaneler kan också ladda hushåll batterier för att köra ficklampor. Denna implementering av solenergi skulle vara till hjälp när du använder Vanagon som en husbil.
Större Paneler

Något större solpaneler kan ladda van s 12-volts batteri eller en separat batteri av denna typ. Ett företag gör en medelstor panel särskilt utformade för Vanagon och andra skåpbilar Volkswagen. Du kan köpa paneler som ansluter till batteriet eller cigarettändaren, enligt RenewableHomePower.org. En cigarettändare kan både skicka och ta emot 12V till och från batteriet. Genom att ladda batteriet, kan du använda van inbyggda i lampor, radio, fläktar och annan elektronik oftare, samt add-on enheter som ansluts till cigarettändaruttaget, såsom små apparater och bärbara datorer.


solens värme

När begrunda idéer om att använda solpaneler, glöm inte att du kan få energi i form av värme direkt från solen. När du läger, parkera Vanagon så att det är orienterat med morgonsolen för att värma upp inredningen efter en kall natt. Måla Vanagon svarta kommer att öka värme-och issmältning effekterna av solen även om fördelarna med denna förändring kommer att variera beroende på var du bor. Addera Electric Motor

Kanske den mest ambitiösa av VW Vanagon sol idéer är att omvandla hela van att köra på el. En stor solpanel placeras på taket kunde delvis driva motorn, kompletterad med ström från elnätet. Med tillägg av mycket större solpaneler hemma, kunde Vanagon drivs helt på solenergi även om detta skulle visa sig vara ganska kostsamt att sätta upp. Några bloggare hävdar att de har omvandlats Vanagons till elkraft, och NewLeaf EV: s hemsida visar upp en 1963 VW Beetle konverteras från bensin till el under 2010.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134714.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.