Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur köper jag en Hydrogen enhet för en bil ?

Förvärva ett fungerande system väte bränsle för din bil kan vara svårt , eftersom de flesta system som säljs på Internet är oärligt att det verkliga syftet med att köra din bil på vätgas . Dock har den senaste utvecklingen tillät de allvarliga hemanvändare alternativ att använda en av de bästa alternativa bränslen som finns . Tidigare var vätgas teknik begränsas av en oförmåga att lagra tillräckliga mängder av det i ett fordon i rörelse . Komprimerad gas eller flytande väte är en explosionsrisk , och elektrolys kommer inte att ge bränsle till en tillräckligt snabb takt . Nu har konsumenterna tillgång till metallhydrid -teknik , vilket kan göra det möjligt för användare att använda vätgas som bränsle . Instruktioner
1

Genomföra undersökningar på nätet i system vätgas som utnyttjar tankar metallhydrid , eftersom detta är det enda genomförbara alternativet för att lagra väte . Ett sådant system i utveckling är den som erbjuds av United Nuclear .
2

Ring och be om mer information från tillverkaren . De flesta av dessa system är fortfarande i prototyp fas och kräver förfrågan från konsumenten. Vara noga med att ge alla detaljer om din bil .
3

köpa systemet . Du kommer vanligtvis att få installationen som ett kit , även om vissa företag erbjuder hjälp med installationen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134647.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.