Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Konvertera en gasmotor till vatten

Med gaspriserna fortsätter att stiga, är det inte ovanligt att hitta drivrutiner som vill köpa alternativa-drivna bilar. Elbilar och hybridbilar är nu blir populär på grund av sina bränslebesparande egenskaper. Tyvärr, eftersom alternativa bränslen är en relativt ny teknik, kan priset vara skrämmande för vissa. För dem som inte har möjlighet att göra ett sådant köp, det finns DIY alternativa bränslen kit för bilar. När ett sådant kit är väte kit som gör din bil att köra på vatten en gång installerat. Instruktioner
1

Leta upp din motor informationen i bruksanvisningen och lokalisera motorstorleken. Med de många kit bränslekonvertering ute, är det viktigt att du vet att din motor storlek innan du köper.
2

Forskning vatten konverteringssatser för bilmotorer på internet. Var säker på att du kontrollerar motorns storlek att kit är kompatibel med.
3

Köp din valda konverteringssats när du har gjort forskningen och hitta ett kit som är kompatibel med bilens motor .
4

Ta satsen till en bilverkstad för att få det installerat eller läs instruktionerna som kitet kommer med att installera det själv. De flesta enheter levereras redo att installera med installation översikt och diagram pappersarbete.
5

Testa den nya motorn genom att ladda det nya bränslet in i enheten och vrida tändningen. Du kan behöva vrida nyckeln precis innan tändningen för att slå på de tillbehör och fylla bränsleledningen /alternativa bränslen linje med bensin /vatten. Användarhandboken bör ange vad som behöver göras när satsen har installerats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134601.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.