Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Solar Energy Opportunities

Solenergi används för tillämpningar, inklusive att ge värme och el till hushåll och företag, driva upp små elektroniska apparater och levererar energi till satelliter. Finansiella och affärsmässiga möjligheter finns för solenergi samt forskning och utveckling. Jordbruket är ett annat område där solenergi möjligheter finns. Dessa utsikter syftar till att etablera en kommersiell utlopp för solenergiteknik medan framflyttning av solenergi industrin. Finansiella Möjligheter

USA Department of Energy har en Solar Energy Technologies Program som möjliggör finansieringsmöjligheter inom angivna program. Opportunity områden är solceller och koncentrerad solenergi teknik, systemintegration och marknadsföring transformation. Finansieringen är speciellt utformad för företag inom energibranschen, universitet, nationella laboratorier, intresseorganisationer och olika statliga organ som är verksamma på federal, statlig och lokal nivå. Konsument finansiering är inte uppmuntras med Solar Energy Technology Program eftersom skattelättnader och andra förmåner är tillgängliga från regeringen.
Affärsmöjligheter

Solenergi leverantörer och tillverkare utnyttjar av solenergi möjligheter genom att ta emot förmåner och incitament från regeringen eller från ett solsystem leverantör. Företag som erbjuder solenergi för vinst kommer att förse konsumenterna med solenergi och erbjuda dem ett brett utbud av tillgängliga incitament när de överens om att genomföra ett solsystem. Kommersiella företag är också berättigade till statligt understödda förmåner såsom bidrag när de anpassa sina strukturer för solenergi integration.
CREBs och Recovery Act

Clean Renewable Energy Obligationer ger också möjligheter för industrin och företag att finansiera solenergi projekt. CREBs är räntefria obligationer och låntagare endast betala tillbaka den ursprungliga investeringen. Obligationsinnehavare får tillbaka sin ursprungliga investering plus skattelättnader i stället för traditionella obligationsräntor. Den amerikanska Investment and Recovery Act anslå medel för förnyelsebar energiproduktion samt forskning och utveckling. Dessa medel kommer i form av bidrag och de erbjuder olika företag och allmännyttiga företag möjlighet att investera i solenergi genom olika skattelättnader som investeringar och produktion skattelättnader. Addera Jordbruk

Farms och andra medlemmar av jordbruksbefolkningen har en mängd sol möjligheter tillgängliga för dem genom solcellsteknik. Luftnings-fans, elstängsel, bevattning ventil-switchar, foderautomater komplettera och pumpa vatten till boskap i avlägsna platser är några av de sätt på vilka solceller teknik skulle vara till nytta för jordbrukare och ranchägare. Ett annat solsystem möjlighet som finns tillgänglig för ranchägare och jordbrukare är US Department of Agriculture Rural Energy för Amerika Program. Detta är en federal stimulans som erbjuder bidrag till medlemmar av jordbruksbefolkningen i syfte att finansiera ett förnybart energisystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134703.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.