Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hydrogen Car Prissättning vs Bensin Priser

För många är väte anses framtidens hållbara bränslen, speciellt i personbilar. Enligt FuelEconomy.gov, ger det inga utsläpp när de används i bränsleceller. När det injiceras in i en förbränningsmotor, den producerar kväveoxid (NOx). Men från och med 2011, är väte dyrt att producera och vätgasdrivna fordon är, för det mesta, fortfarande i prototyp fas, vilket gör alternativet ett mycket dyrare alternativ jämfört med fordon som drivs med bensin. Fordonskostnaderna

Förbered dig på att gräva djupt i dina fickor om du vill ha en väte fordon. Och det är inte ett mycket brett utbud av alternativ. Honda började begränsad kommersiell produktion av FCX Clarity, den första vätgasdrivna bränsleceller bil, under 2008. Den hade en bränsletyp av 280 miles. Dock är Honda säljer inte fordonen, det är bara hyra ut dem i tre år och $ 600 per månad. Relativt sett uppnår 2011 Honda Accord, som är ungefär lika stor som FCX Clarity, 23 miles per gallon (mpg) stad och 34 mpg highway på bensin. Det börjar på $ 21,380. Andra vätgasfordon kommersiellt tillgängliga kan kosta hundratusentals dollar. Addera Fueling Kostnader

Enligt FuelEconomy.gov, innehåller vätgas betydligt mindre energi än bensin eller diesel på en per-volymbas. Detta innebär att, relativt sett till bensin, är en full tank vätgas inte kommer att få dig så långt som en full tank. Dessutom, som av 2011, är väte lägligt, och därför dyra att producera. Detta gör det dyrt att skaffa. Och väte bensinstationer finns bara i en handfull orter över hela landet. De flesta av dessa platser existerar i Kalifornien. Bensin är allmänt tillgänglig och mycket billigare än väte.
Hydrogen Future

Priset för vätgasdrivna fordon är beroende av flera faktorer. Till exempel, det måste finnas en efterfrågan på sådana fordon. Detta kommer att utlösa en förändring i forskning och utveckling för att hitta snabbare och billigare sätt att producera vätgas för att driva fordon. Det kommer också att inspirera biltillverkarna att börja inte bara utveckla mer vätgasdrivna fordon, men tillverkning vätgasdrivna fordon samt. Kombinationen av efterfrågan och teknik kommer att ha en direkt inverkan på prissättningen. Men från och med 2011, vätgasfordon är till stor del för dyr för den genomsnittlige konsumenten.
Bensin Future

Även bensin närvarande råder över alternativa bränslen metoder, är dess framtid grumlig. Till exempel är tillgången till bränsle till stor del beroende av importerad olja. Kombinera detta med det faktum att bensinbilar är dåliga för miljön och det kan vara en riktig fokus till mer hållbara transporter i framtiden. Detta fokus börjar förverkligas idag med biltillverkare utvecklar elbilar, men bensinbilar är fortfarande de mest prisvärda och bekväma fordon till de flesta konsumenternas livsstil. Tills gaspriserna blir för dyrt, eller alternativa bränslen blir mer överkomliga, ser bensinen fortfarande att vara det mest använda bränslet inom överskådlig framtid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134749.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.