Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man gör en bil kör på något annat än gas

Med gaspriserna blir högre, kan många av oss frestas att omvandla våra fordon att köra på alternativa energikällor. Vare sig du är ute efter att rädda planeten eller bara lite pengar är det definitivt en idé som förtjänar eftertanke. Saker du behöver
Ombyggnadssatser
mekaniker
Visa fler instruktioner
Liquid Petroleum Gas
1 Din bil kan omvandlas för att köras på gasol, men det är inte tillgänglig överallt.

Konvertera din gas-eller dieseldrivna fordon att köras på gasol. Allt du behöver göra är att köpa en konverter kit. Dessa är lätt tillgängliga på Internet från webbplatser som technocarb.com. Satsen är inte billig, men så småningom kommer att betala sig.
2 p Om du är en amatör mekaniker, då kanske du vill prova att montera omvandlaren själv, även om det rekommenderas att du får en utbildad professionell att göra det åt dig.
3

Gå online för att hitta gasol på altfuelprices.com /stationer /LPG. Den huvudsakliga nackdelen med denna gas är att det inte är allmänt tillgängliga på bensinstationer. Listor över där det är tillgängligt läggs ut på Internet.
Hydrogen
4 Vätgas ses av vissa experter som framtidens drivmedel.

Konvertera din bil att köra på vätgas makt. Gasdrivna bilar kan konverteras för att köra enbart på komprimerad vätgas, men kan dieselbilar omvandlas för att köras på en berikad diesel väte mix
5

Köp en konverteringssats.. Dessa kit kan köpas för ett brett utbud av moderna fordon. Men konvertering till väte är inte så enkelt som det är med andra bränslen, så rekommenderas det starkt att du får en professionell för att göra det åt dig.
6

Få ut din plånbok. Väte blir mer tillgänglig på bensinstationer, men det kostar för närvarande ungefär som bensin eller diesel. Denna lösning är för dem som vill rädda planeten, inte bara pengar.
Etanol
7 Etanol har sett i år som ett fungerande alternativ till bensin.

Konvertera en bensindriven bil att köra på etanol eller ren alkohol med några enkla ändringar i din bil med hjälp av grundläggande verktyg.
8

Gå online för att hitta guider och byggsatser om hur hemliga din fordonet vid e85carbs.com. Dessa har sjunkit i pris kraftigt. Om du inte är säker på att utföra arbetet, konsultera en mekaniker för råd.
9

tanka på en station. Etanol är lätt tillgängliga över hela Amerika, men dess miljöegenskaper är hett omtvistade. Det är endast en tillsats till vanlig bensin, så det är inte så mycket billigare heller.
Vegetabilisk olja
10 Vegetabilisk olja blir alltmer populärt som ett alternativt bränsle.

Se till att din bil har en modern dieselmotor för att konvertera den för att köra på vegetabilisk olja. Äldre dieselmotorer är inte så lätt att konvertera, och det är omöjligt med en gasmotor.
11

Köp en konverteringssats från en lokal återförsäljare. Dessa är allmänt tillgängliga och kan köpas via Internet. De kan vara dyr, men med de pengar du sparar på bränsle det så småningom kommer att betala sig.
12

Få en professionell mekaniker att passa omvandlare för dig, men om du är säker nog, prova själv.
13

Visit restauranger att få tag på används vegetabilisk olja. Helt ny olja är lätt tillgängliga men kan vara ganska dyra. Det bästa stället att få tag på använd olja är från restauranger. Låt oljan nöja sig med en vecka så alla sänkor matavfall och sila oljan genom en filterpåse.

Fordonet kommer att kräva en mindre mängd diesel för att starta och hålla den igång tills oljan är upp till temperaturen. Addera Electric
14 Ett urval av elbilar är lätt tillgängliga för köp.

Konvertera din bil att köra på el. Elbilar blir allt mer populärt. Däremot kan du konvertera din bil.
15

Köp en konverteringssats. Satserna finns online från convert-2-ev.com och kan vara relativt lätt att montera själv, även om det rekommenderas att du hyr en kvalificerad mekaniker.
16

Hitta en plats att koppla in din bil . Flera städer introducerar plug-in parkeringsplatser, inklusive San Francisco.
17

Var medveten om de problem som kommer med elbilar, liksom den tid det tar att ladda och bristen på snabbhet.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/133927.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.