Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Vätgas Cell Technology

Hydrogen cell teknik utvecklas av regeringen att vara kommersiellt gångbart för olika samhällssektorer, för att stärka energisäkerheten i denna nation, och att bidra till att förbättra villkoren för miljön. Utveckling

Forskning och utveckling bedrivs vid avdelningen av energi (DOE), som använder ett brett spektrum av tekniker för att producera vätgas celler ekonomiskt och miljövänligt sätt. DOE inser att för vätgas att bli framgångsrik, måste det kunna konkurrera med konventionella bränslen på ett per mil basis.
Teknikvalidering

Bränsleceller har utvecklas för att arbeta som en del av ett system för att effektivt användas som en bränslepåfyllning källa. Det måste finnas ett väte infrastruktur på plats för att stödja teknik väte cell. När detta inträffar, kommer vätgas att sedan valideras som en ny energikälla.
Utmaningar

Fyra teknikområden validering måste hanteras och lösas om vätgasdrivna bränsleceller är att kommersialiseras i samhället. Dessa fyra områden är bränslekostnaden och hållbarhet, vätelagring, vätgas produktion och leverans, plus att accepteras av allmänheten.
Säkerhetsnormer

vätgasdrivna bränsleceller utvecklas med säkerhetsstandarder som är utformade för att ha en internationell omfattning. Reglering och standardisera bränsleceller är viktigt att efterföljande konsekvens och säkerhet med denna nya bränslepåfyllning produkt.
Leverans

göra vätgas tillgängligt från produktionsledet att vara redo för konsumentbruk kräver rörledningar, lagringsanläggningar, lastbilar, kompressorer och automater. Vätgas celler måste ha alla dessa tekniker på plats för att göra det meningsfullt på marknaden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134195.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.