Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur Återvinn Base Oil

Några av de mest slumpmässiga artiklar kan återanvändas och återvinnas i dag. Från batterierna att måla och kapslarna som håller allt, nästan allt är återvinningsbart. Många människor inser inte använd olja kan återvinnas också. Använd motorolja och även matolja kan återvinnas till bas eller bärare olja för återanvändning. Tänk på basolja som den första länken i en kedja ansluter till den färdiga produkten du kan köpa eller använda. Saker du behöver
Spillolja
Förseglingsbar behållare
Handduk
Dränering kokkärl, om du ändrar bilens olja
telefonkatalog
Visa fler instruktioner
1

Välj storlek behållare baserat på mängden olja du kommer att återvinna. Välj en förslutningsbar behållare med mer än tillräckligt med utrymme för din olja för att förhindra att det rinner över när den hälls i.
2

Kontrollera din olja för att se till att det inte har blivit förorenad med andra vätskor som vindrutetorkare vätska eller frostskyddsmedel. (Behållare som användes för hushållskemikalier kan ha rester som kan förorena din olja, så hitta en behållare som är rena och företrädesvis användes inte för rengöringsmedel och bekämpningsmedel).
3

Drain den använda oljan i ett oljetråg eller överföra den använda oljan i en behållare som kan förseglas ordentligt för att förhindra läckage.
4

Kontrollera din lokala katalog för placeringen av en olje återvinningsanläggning eller besöka en lokal auto återförsäljare eller auto verkstad för att ta reda på om de är tillgängliga att återvinna din olja om du tar den till dem eller om en fastighetsnära pickup alternativet är tillgängligt för ditt samhälle.
5

Ta oljan till en lokal olja återvinningsanläggning. Oljan kommer att filtreras och destillerades för att avlägsna smuts och andra ämnen. Vid den tidpunkten kan oljan separeras tillbaka till vad som kallas basolja. Du kan främja cykeln genom att köpa produkter som är gjorda av återanvända material och basolja samt
6

.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134008.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.