Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Växter som används i Biofuel

En stor variation av växter används för produktion av biobränsle, från alger till nötter och frön och växter grödor som majs och sockerrör. Första generationens biodrivmedel bestod huvudsakligen av att testa och bearbeta oljor från jordbruksväxter, nötter, frön och oljor. Aktuell cellulosahaltiga biobränsle forskning för andra generationens råvara, dock överväger sektorer än källorna till oljor och bio-lipider som används för produktion av biodrivmedel. Grödor och växter

Enligt BDpedia, är majs en gröda som är av "betydande intresse" i USA för råvara för biodiesel. Fram till början av 2000-talet, var det inte en lämplig majsolja utvinning process för produktion av biobränsle. Mjölk buske, även känd som penna buske, växer i torra, torra områden som är olämpliga för jordbruksändamål. Dock kan oljeutbytet uppskattningar för mjölk Bush har potential att nå upp till 50 fat per tunnland.
Seeds

Ett stort utbud av frön från oljeväxter kan pressas och bearbetas för att de vegetabiliska oljor. Ett urval lista över några av dessa frön och växter inkluderar, sesam, jatropha, tung, senap, jordnöt och bomullsfröolja. Enligt BDpedia, de viktigaste växterna som har beaktats och använts för produktion av biobränsle är sojabönor, raps, palmer, solrosor och safflowers. Rapsolja är idag en av de största bidragsgivarna till produktion av biobränsle i Europa. Nya upptäckter för potentiella biobränsleanläggningar inkluderar kronärtskockor, vilket ger en ätbar olja liknande sammansättning som solrosfrön.
Alger

Oljor och producerade bio-lipider av alger kan också användas för produktion av biobränsle. Men enligt BDpedia, har produktion i industriell skala av alger för biodiesel bearbetning ännu ske. Två av de fördelar för att använda alger inkluderar sin höga avkastning av bio-lipider, som används för produktion av biobränsle, och dess noncompetitive står med jordbruksprodukter.
Andra generationens biodrivmedel Råvara

Första generationens biodrivmedel råvaran bestod huvudsakligen av aktuella mat-stock växter, såsom majs, som började konkurrera med jordbruksmarknaden, stiger priset på majs. Emellertid har aktuell forskning fokuserat på nonfood biomassa för biobränsle råmaterial, inklusive flis, växtavfall och andra sektorer än frön och oljor som inte påverkar jordbruket näringskedjan. Enligt BioZio är etanol ger baserade på dessa andra cellulosahaltiga generationens råmaterial teknik förväntas ge en betydligt högre produktionen än den första generationens stärkelse-baserad etanol.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134653.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.