Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur konvertera en bil att HHO

HHO, även kallad knallgas, används av många fordonsägare som ett alternativ till bensin. HHO system är mer kostnadseffektiva samt miljövänligare, än att köra ett fordon på bensin endast eftersom systemet använder elektricitet för att frigöra vätgas från renat vatten. I huvudsak är mindre bränsle behövs för att driva fordonet. Dessa väte gaser matas in i motorns luftintag systemet genom en gummislang. Du kan konvertera din bil att köra på bränsle samt HHO med användning av en booster eller konverteringssats och börja använda mindre bensin. Saker du behöver
Wrench
uttag
Skruvmejslar
Wire strippor
HHO booster kit
Renat vatten
Visa fler instruktioner
1 < p> Parkera fordonet på en plan yta och stäng av motorn.
2

Montera HHO booster med den medföljande hårdvaran enligt instruktionerna på booster kit. Varje booster kit kommer att ha en annan uppsättning instruktioner beroende på vilken typ av kit. Montera booster nära motorns luftintag och se till att hålla kudden borta från värmekällor.
3

Fäst den svarta kabeln från förstärkaren till den svarta terminalen på bilens batteri och den röda kabeln till en säker strömkälla som är aktiv endast när fordonet är på. Dessa "switchade" kraftkällor inkluderar reläer bränslepump och utgångar generator.
4

Fäst booster röret gummi utlopp till ett vakuum port på motorn. Kontrollera att vakuumporten är oanvänd. Följ instruktionerna på booster kit och bilens ägare handbok för att avgöra vilka hamnar som är oanvända.
5

Anslut booster utgång med HHO booster röret för att slutföra installationen av booster kit.

6

Lägg tillräckligt renat vatten till boostern cellen så att cellen fylls tills vattnet når ca 1 cm från toppen av cellen.
7

Starta fordonets motor och testa ansökan. Inspektera HHO cellen för bubble produktion. En funktionell HHO ska ha någon liten bubbla produktionen när fordonet är på. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134633.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.