Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man bygger en cell vätgas för Automobiles

Vätebränsleceller är en av de mest lovande alternativen för alternativ energi fordon. En bränslecell producerar elektricitet genom en process som kan betraktas som motsatsen till hur ett bilbatteri butiker el. Den bränslecellsområdet är en mycket effektiv jämfört med en vanlig bensin förbränningsmotor. Många alternativ och hybrid fordonskonstruktioner övervägs för närvarande för framtida massproduktion. Saker du behöver
vätgasdrivna bränsleceller
Lithium-ion batteri
Högtrycks vätgas tank
bränsleceller kylsystem
elhybrid-bensinmotor
Visa mer Instruktioner
1

Säkra en bränsle-cell stack, kan producera spänning jämförbar med en bil elsystem. Individuella bränsleceller producerar mycket små mängder av likström. För användning i ett fordon, ska en bränsle-cell stack skapas som kommer att producera en 12V likström. En 12-bult likström är idag standard inom bildesign. Bränsleceller är kommersiellt tillgängliga till specialiserade återförsäljare.
2

Lägg till systemet ett högt tryck vätgas tank. Den vätgasdrivna bränsleceller skapar el genom att dekonstruera en vätemolekyl, drar energi från de elektriskt laddade joner och kombinera fritt väte och delar syre i en vattenmolekyl. Addera 3

Store den el som genereras från bränslecellen i en hög kapacitet, litiumjonbatteri. Litiumjon-batterier är mycket effektiva och store-leverera elektrisk laddning mer effektivt än en traditionell bly-baserade, eller nickel-kadmium-batteri.
4

Fäst bränslecellen, tank och batteriet hopsättning hybrid gas-elektrisk motor. Bränslecellen har förmågan att ladda batteriet som används i hybrid-motordrift. I händelse av en hög belastning, eller hög efterfrågan användning inställning kan vätgasdrivna bränsleceller ladda fordonets batteri, medan bensin motor driver fordonet. Denna design innovation kan utöka räckvidden för den nuvarande generationen av el-bensin-hybrid fordonsmotorer, såsom Chevy Volt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134544.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.