Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man gör en vatten bil Gas Hybrid

En vatten gas hybridbil körs på både vatten och gas. Dess motor omvandlas för att köras på både bensin och HHO (vilket är två delar väte och en del syre), annars känd som Browns Gas eller knallgas. Tekniken är ganska enkel och bidrar till att minska kostsamma gas consumption.Running din bil på vatten är inte en ny idé. Ångmaskiner drivs tåg i 19th century. En hemmagjord knallgas generator fungerar eftersom det införs en positiv elektrisk laddning till vatten (negativ), som omvandlas till väte vatten split, elektrolys. Vätgasen stiger till förgasaren, vilket innebär att du använder mindre gas att avfyra motorn. Saker du behöver
Plastic kvartil mason burk med skruvlock
Enkel Backventil
8 flikar, rostfria plåtar med jämnt placerade 2 ¼ "hål (flikarna ska också ha ¼ , "hål) katalog 2 ¼" nylon bultar
7 nylonbrickor
2 ¼ "rostfria bultar
7 brickor i rostfritt stål | 36-grade grovt sandpapper
Clean gummihandskar
Svart negativ 20 amp elektrisk tråd
Red positiv 20 amp elektrisk tråd
30 amp säkring
2 vingmuttrarna
gummibrickor
rörmokare lim
10 meter rostfri tråd
10 meter 5/32 "vakuum slang slang Review, Universal fordonsindustrin tee kontakt
svart elektrod kontakt
Red elektrod kontakt
1 gallon destillerat vatten
Visa fler instruktioner

1

Sand varje yta av rostfri stålplåt metall i ett "X" mönster för att skapa mer yta motstånd för elektrolys. Detta kan öka din vatten gas hybrid generator utgång 40 procent. Använd gummihandskar när du gör generatorn, att förhindra fingeravtryck och oljerester förorenar ytan.
2

Anslut åtta metallplattor med de två nylon bultarna, placera en nylonbricka mellan varje platta så att vattenflödet. Detta skapar elektrolys som separerar väte och syre. Placera dem med sina flikar på toppen och alternerande sidor, vänster och höger.
3

Borra fyra hål i locket på quart behållare och försegla hålen med gummibrickor. Sätt backventilen, de två kontakterna elektroden och avgasslang i hålen. Säkra utblåsslangen med rörmokare lim. The knallgas stiger upp genom avgasslang och springer till förgasaren, vilket gör Browns Gas eller HHO.

4

Kör rostfria bultar genom hålen i de alternerande flikarna, se till att du har placerat brickor mellan plattorna för att leda den elektriska laddningen. Kör den svarta kabeln från den svarta elektroden kontakten, genom lock till slutet av bulten (genom flikarna direkt nedanför). Gör samma sak med den röda tråden, kör det genom den röda elektroden ledaren. Löd trådarna på plats.
5

Placera elektrolys generator i Quart masonburk. Detta är hjärtat av hemlagad knallgas generatorn. Fyll den med destillerat vatten och nära med locket.
6

Löd den svarta till den svarta elektroden och köra det direkt till batteriet. Löd den röda kabeln till den röda elektroden, kör det genom 30 amp säkring, och sedan ansluta den till tändningen. Generatorn fungerar endast när bilen är igång.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/133941.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.