Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Så monterar du ett laddare på en golfvagn

Street Legal golfbilar växer i popularitet runt om i landet. De kom inte utan sin egen uppsättning av komplikationer dock. Elektriska golfvagnar begränsas av behovet att ladda batterierna efter användning. Laddare fästen och kablar kan flyttas till en annan plats eller uppgraderas för att ge snabbare laddningar och mer power.The laddare och monteringen kan placeras på flera ställen för att göra laddningen mer bekväm. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Skiftnyckel
Phillips
skruvmejsel Monteringssats
Visa fler instruktioner
1

Placera skyddsglasögon på ditt ansikte.
2

Hitta en lämplig plats att montera laddaren på kroppen av golfbil. Laddaren måste monteras med minst fyra inches av clearance runt utloppet. Detta gör att kylflänsarna på kontakten för att fungera korrekt.
3

Använd Phillips skruvmejsel och installera den medföljande fäste med hårdvara till den plats du har valt. Det finns tre ideala monteringsplatser som har förborrade hål som kan användas för att montera laddaren kit. Området under sätet, fästet som stöder batterierna eller badkar ovanför bakaxeln kommer alla redo att användas som ett fäste.
4

Använd öppen nyckel för att ansluta strömkablarna till de viktigaste batteripolen. Skjut laddningskabeln på terminalen och använd skiftnyckel för att dra åt terminalen klämman på strömkabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134617.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.