Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hydrogen Fuel Cell utveckling

Det amerikanska Department of Energy har en Fuel Cell Technologies Program som testar bränsleceller som en kraftkälla för bilar, stationära och portabla kraftapplikationer. Purpose

Hyrdogen bränsleceller håller på att utvecklas och demonstreras som en energikälla. Ansökningar om vätgasdrivna bränsleceller användning innefattar fordon, industri, handel och konsument-funktion.
Automotive Applications

Forskning som bedrivs på bränsleceller vätgas för fordon omfattar produktion, kvalitet, lagring, konfiguration och analys. Det amerikanska Department of Energy (DOE) utvecklar för närvarande bränsleceller vätgas för tillförlitlighet och kostnadseffektivitet.
Cykeln utvecklingen

Bränsleceller måste utvecklas för att möta arbetscykeln för en särskild tillämpning. Ett exempel för vätgasdrivna bränsleceller användning i termer av duty cycle erbjudanden med bostäder värme och effektbehov schema. Bränsleceller måste utvecklas för att kontinuerligt möta denna efterfrågan under en viss tid. Kräver testa strömkälla för variabla faktorer
Testa

Utveckla vätgasdrivna bränsleceller. Några av de tester som utförs med vätgasdrivna bränsleceller innefattar stationärt, transport och bränsle bearbetning. Testerna genomförs vanligen inom en bränslecell testcenter.
Partnerskap

Argonne National Laboratory är en aktiv deltagare för DOE: s vätgasdrivna bränsleceller forskningsprogram. DOE inte bara partner med denna organisation men med universitet och tillverkare. Denna samverkan av organisationer arbetar mot att utveckla ny vätgas bränslecellsteknik och få aktuella tillämpningar på marknaden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134194.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.