Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Lägga motorolja Diesel Fuel

Burning använd motorolja i dieselbränsle är ett sätt att spara pengar på bortskaffande motorolja kostnader. Få inser att spillolja kan bearbetas på plats som ett alternativ till traditionella metoder för bortskaffande. Med byggandet av ett enkelt rep apparat någon kan välja spillolja. Varje liter spillolja brann i diesel resulterar i besparingar ungefärliga kostnaden för en gallon av diesel. Saker du behöver
naturfiber rep
Hylla
5-gallon hinkar, 2 Review Transparent plast tarp
Bricks
Funnel
2-liters läsk flaskor
50 -liters fat eller olja Blandaren
Visa fler instruktioner
Filtrering Motorolja
1

Samla använd motorolja från varje oljebyte. Häll oljan i 2-liters läsk flaskor med hjälp av en tratt för att undvika spill.
2

Konstruera begagnad motor apparaten olja filtrering. Placera en 5-liters hink på toppen och botten av en hylla. Mät ut tillräckligt rep för att nå från botten av skopan på nedersta hyllan till botten av skopan på översta hyllan. Skär av repet.
3

Häll använd motorolja i hinken ovanpå hyllan när en betydande mängd har samlats. Sätt i ena änden av repet skär i steg 2 i botten hink och sätt in den andra änden i den övre hinken. Verifiera att linan når bottnen av både toppen och botten hink. Täck hyllan med en genomskinlig plast tarp och tegel plats på tarp där den nuddar marken. De tegelstenar bör förhindra luft från att strömma under tarp. Om för mycket luft kommer i kontakt med oljan under filtreringen det kan förorena oljan med damm, vilket gör det obrukbart.
4

Vänta två till fyra veckor för oljan att filtrera genom linan på grund av kapillärverkan. När oljan rinner genom linan, är föroreningar filtreras bort, vilket gör den lämplig som en diesel tillsats. Kontrollera regelbundet om filtreringen framsteg genom peering genom den transparenta tarp, men inte under några omständigheter störa det genom att införa frisk luft.
5

Häll den filtrerade oljan i botten hink i 2-liters läsk flaskor med hjälp av en tratt.
Blandning filtrerade motoroljan med dieselbränsle
6

reda på vad förhållandet motorolja till diesel är lämplig för din bil. Medan en man till 100 filtrerad olja till diesel förhållandet är typiskt, kan det variera beroende på olika faktorer såsom väderförhållanden och modell på fordonet. Kontakta fordonets tillverkare för ytterligare råd.
7

Häll 1/2 liter filtrerad olja och 49 1/2 liter diesel i en 50-liters fat. Täck bränsleblandningen till dess den är färdig att använda. Helst en motorolja blandningsanordning bör användas om det finns.
8

Bränn bränsleblandningen i ett dieselfordon att avyttra motorolja.
9

Store filtrerad motor olja i upp till ett år. Efter denna tid oljan börjar försämras, vilket gör den oanvändbar som en diesel tillsats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134616.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.