Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur Samla oljeavfall Cooking

Pan och djupa fett livsmedel stekning lämnar ofta bakom flera matskedar eller ens koppar matolja. Denna spillolja kan samlas in och sparas för framtida bruk genom att filtrera och lagra oljan så snart som det kyls. SPÄNNARE spillolja tar bort de små bitarna av brända livsmedel och kryddor som ändrar smaken av oljan. Den ansträngda olja kommer att hålla i flera veckor och kan användas flera gånger innan det kasseras. Saker du behöver
Stor kaffe burk och lock
Koncentrerad flytande diskmedel
milt svamp
Kökshandduk
Liten trådnät sil
ost trasa
Candy termometer

Visa fler instruktioner
1

Tvätta insidan och utsidan av en stor kaffe kan och locket i varmt vatten med koncentrerad flytande diskmedel och ett milt svamp. Torka kaffe kan fullständigt med en kökshandduk. Coffee Bean oljor kvar på ytan av metallen kan kommer att påverka smaken av lagrade oljor.
2

Linje ett litet metallnät sil med en bit ost trasa vikas på mitten två gånger. Sänk silen i öppningen av den rena och torra kaffe kan.
3

Låt avfallet matolja svalna till cirka 150 grader F innan försiktigt hälla det genom ost trasa och in i stor metall kaffe kan. Flytta smal ström av långsamt hälla olja runt bit ost trasa för att passera den genom rena delar av duken när andra områden av tyget är snuskig med ansträngda matrester.
4

Lyft silen ovan kaffet att titta på när de sista dropparna av avfall matolja droppa från gasväv. Täck kaffe kan med locket och flytta det till den kallaste delen av kylskåpet. Detta är oftast nära inloppet vent där kall luft kommer in i kylskåpet.
5

Hämta spilloljan ur kylskåpet och återanvända det tills smaken av oljan börjar att smaka bränt eller off. Filtrera matoljan efter varje användning och förvara den i upp till tre veckor innan kasta spillolja bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134320.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.