Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man gör en bilmotor köra på vatten

Med de stigande kostnaderna för bensin och ökad medvetenhet om miljöfrågor , är fler människor söker efter alternativa bränslen för att driva sina bilar . Att använda vatten som bränsle till motorer motorvagn är en teknik som fortfarande är under utveckling , men vätgas generatorer är ett nära alternativ . En vätgas generator bryter ner vatten i sina två beståndsdelar väte och syre , som sedan kombineras med bensin för att göra en bilmotor mer bränsleeffektiv och bättre för miljön . Instruktioner
1

konsultera en ansedd mekaniker och fråga om din bilmotor kan stödja en vätgas generator . Inte alla fordon har utrymme eller teknisk kapacitet att använda en vätgas generator .
2

Köp en väte generator kit på nätet eller på en lokal bil återförsäljare . Vätgas generator kit , även kallad väte kit , kommer oftast utrustad med ett bränsle pre - värmare , en elektrolysör och en ECU ( fordonsdator ) ersättning metod . Dessa komponenter fungerar tillsammans för att blanda vatten och bensin i bilens motor , gör om mer bränslesnåla .
3

Installera nära vätgas generator till bilens motor . Placera generatorn i ett utrymme där det inte stör andra motorkomponenter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134522.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.