Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur kan vi minska oljeberoendet Med E85 Etanol

E85 bensin är tillverkad av 85 procent etanol, vilket är en alkohol-baserat bränsle tillverkad genom jäsning av stärkelse grödor, däribland majs. Använda E85 bensin för att minska beroendet av olja är allmänt anses vara en nationell fråga för regeringarna att diskutera. Individer har också förmågan att minska sin personliga oljeberoende och att påverka andra att göra detsamma. Instruktioner
1

Köp ett flexibelt bränsle fordon, vanligtvis känd som en FFV. Denna typ av fordon är den enda sorten på vägen som kan använda E-85 bensin. Enligt de alternativa bränslen och Advanced Vehicles Data Center, erbjuder de flesta biltillverkarna FFV till liknande priser till jämförbara modeller, men i vissa fall kostnaderna för bränsle kan vara högre. Den AFAVDC erbjuder en kostnad kalkylator på www.fueleconomy.gov.
2

Köp korn från jordbrukare eller jordbrukare ägda kooperativ som även ger säd till anläggningar etanolproduktion. Enligt den amerikanska koalitionen för Etanol, har jordbrukarna rikstäckande sett en ökning av värdet på deras säd. Den genomsnittliga konsumenten inte köper korn i stora mängder, som korn används för boskap och och andra storskaliga produktioner spannmålsprodukter som brödbakning. Du kan fortfarande delta i processen, men genom att köpa produkter tillverkade med lokalt odlade korn och material. Enligt Farm Aid, en jordbruks opinionsbildning byrå, inköp från lokala bönder hjälper dem stanna kvar i verksamheten.
3

investera i företag, företag och organisationer som söker att främja etanolproduktion eller är allmänt försöker minska oljeberoendet. Ett växande antal investeringsmöjligheter finns tillgängliga via din lokala investeringar byrå eller du kan forskning etanol-produktionsanläggningar som kan bli tillgängliga som en investeringsmöjlighet. Sådana listor är tillgängliga via Etanol producenter och konsumenter.
4

Skriv ett brev eller e-post till din lokala, statliga och federala lagstiftare be dem att vidta konkreta åtgärder för att främja etanolproduktion.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134567.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.