Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man identifierar syntetisk motorolja

Syntetiska motoroljor är petroleumbaserad och innehåller tillsatser som inte finns i råolja produkter, såsom vanlig motorolja. Syntetiska oljor efterlikna de processer av råolja produkter samtidigt innehåller mindre föroreningar. Syntetiska oljor ger en högre prestanda betyg och hålla motorn smörjas längre mellan förändringar motorolja jämfört med vanlig motorolja. Den enklaste metoden för att identifiera syntetisk motorolja ligger inom förpacknings etiketter. Identifiera omärkta eller används syntetiska motoroljor förlitar sig på sitt utseende och konsistens. Saker du behöver
ren plast behållare
Visa fler instruktioner
1

läsa förpackningar etiketter. Enligt Fair förpackning och etikettering lagen, är alla produkter tillgängliga för inköp som krävs för att vara väl identifierade med användning indikationer, instruktioner, varningar och aktiva ingredienser.
2

Häll en liten mängd i ren, plast behållare. Behållaren ska vara rent i alla ämnen och helt torr för att undvika farlig kontaminering. Om oljan används, låt den svalna helt innan hantering av oljan.
3

Kontrollera oljans konsistens som du häller den i behållaren. Om oanvända, syntetiska oljor är tunna med konsistensen liknar helmjölk, standardiserade motoroljor är tjockare med en honung-liknande konsistens. Begagnade syntetiska motoroljor förblir tunn, som används råa baserade motoroljor dubbla i viskositet
4

Titta på oljans färg.. Rena syntetiska oljor är kola färgade, och använda syntetiska oljor är en mörkare brun. Båda är genomskinliga. Oanvända råoljor är en genomskinlig brun men fördjupa till en svart färg som liknar tjära när den används.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134534.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.