Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man gör vätgas för bilar

Vätgas framställs i ett antal olika processer. Mest vätgas produceras under oljeraffineringsprocessen. Emellertid är elektrolys, och den kemiska reaktionen mellan vatten och elementärt aluminium studeras som alternativa produktionsmetoder. Av dessa är den vanligaste metoden elektrolys. Även om det är svårt att producera tillräckligt vid behov för att köra en förbränningsmotor, experiment visar lovande resultat. Planer för "elektrolysanordningar" finns på många webbplatser på Internet. Instruktioner
1

Montera elektrolysören bostäder bitar. Höljet är tillverkat av tums tjock akryl och när de är sammansatta måste vara Wate-tight och i stånd att motstå de tryck som ses under användning. Använd den speciella akrylhäftämne att binda ihop bitarna, och täta insidan sömmarna med silikon tätningsmedel.
2

Prep och montera de rostfria plåtarna i huset. Elektrolysören i planerna, levereras i referens avsnitt, använder 101 plattor av rostfritt stål. Sand var en fram-och baksidan med ett kors hatch mönster för att ta bort oxidation och öka ytan. Avsluta prep processen genom att följa rengöring och magnetisering förfarande ligger i planerna.
3

Blanda elektrolyten och fyll enheten till 1 tum under toppen av plattorna om du har valt likström strömförsörjning, eller halvvägs upp plåtytan om du har valt att använda den valfria resonansfrekvensen krets
4

Placera enheten i bagageutrymmet och skruva i golvet. Fäst den säkerhetsanordning som kallas en "bubblare" för att förhindra flödet tillbaka under en back eld. Kör matarledningen från bubblare till insugningsröret under huven, och bifoga det till ett grenrörsvakuum källa.
5

Supply makt, från batteriet, till de positiva och negativa plåtar om du har valt likström metoden, eller den elektroniska oscillator krets om du har valt resonansfrekvensen designen. Enheten kommer nu att göra vätgas för användning i din bil för att förbättra bränsle körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134229.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.