Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

HHO Technology

En av uppgifterna för forskarna idag är att hitta en alternativ energikälla som ger oss möjlighet att fortsätta vårt sätt att leva utan beroendet av fossila bränslen och skadar miljön. En av de renaste föreslagna former av alternativa drivmedel är vatten. Detta kallas HHO teknik. Definition

HHO-tekniken är den process där H2O eller vatten, omvandlas till HHO gas, som är brännbart, och kan då driva en vanlig motor. Det finns ingen känd tidpunkt då HHO gas upptäcktes, men det har varit framställningar till patentmyndigheten sedan 1977. Dennis Klein försöker att skaffa ett patent för tekniken och har väntat sedan 2001.
Process

sätt som H2O omvandlas till HHO med el och passerar vattnet genom ett "väldigt unik elektrolys process," sade Klein under en intervju med Fox News.
Använder

HHO gas kan användas i alla slags förbränningsmotor. Detta kan vara allt från en motor så liten som man hittade på ett ogräs whacker till en motor som finns på en semitruck, eller eventuellt till och med en plan.
Fördelar

HHO gas brännskador 100 procent ren. Efter HHO gas förbränns, vänder den tillbaka i vattnet. Denna process kräver också lite vatten, så lite som 4 uns av vatten, enligt Klein. En liter rent vatten producerar cirka 1,860 liter HHO gas.
Sanningen

HHO gas, även känd som Browns gas, kan användas för att hjälpa din bil i använda mindre bensin per mil, enligt RunYourCarOnWaterFYI.com. Webbplatsen uppgav också att Ronn Motors i Austin, Texas, har utvecklat en exotisk bil kallas Scorpion, som använder HHO bränsle tillsammans med en bensinmotor för att få 40 miles till gallon.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134184.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.