Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Negativ av elbilar

Puffen för alternativa energikällor har lett till forskning om användning av el för att driva fordon. Dessa studier har resulterat i en ny bil produkt nisch, och flera modeller av elbilar finns redan på marknaden. Det finns många fördelar med att dessa bilar är bjudet, men några möjliga negativa av elbilar har föreslagits liksom. Grunderna av elbilar

Principen designkoncept bakom elbilar är användningen av ett uppladdningsbart batteri som driver alla av bilens funktioner, inklusive drivlina. Dessa bilar är beroende av en regulator för att reglera hur mycket ström motorn producerar, baserat på förarens användning av gaspedalen. Kraften batteri design i allmänhet centrerad kring en 300-volts system som producerar allt från 20 till 40 kilowattimmar körtid. Detta motsvarar cirka 100 miles i avstånd kapacitet, beroende på körförhållanden och placering av pendling (stad kontra öppna vägen). Batterierna i elbilar måste laddas tider som mäts i timmar, även om vissa prototyper har enligt uppgift utformats med ombord uppladdning förmåga att förlänga körtiden. Andra har förbättrats stationära laddning enheter som hävdar att minska tider bas ladda för bara några timmar. Litium ion batteri teknik är grunden för de flesta amerikanska prototyper (eller befintliga modeller) av elbilar. Nyare innovationer inkluderar förlängd batteritid och högre kapacitet hastighet.
Negativa av elbilar

En av de största kritiken mot elbilar är den korta batteritiden. Vissa ser detta som ett avskräckande för deras användning, liksom deras fortsatta utveckling som en kommersiell produkt. Det optimala avståndet intervallet hittills för elbilar i genomsnitt omkring 100 miles, även om vissa nyare konstruktioner hävdar ökningar på upp till 150 miles eller mer i köravstånd kapacitet. En annan av de negativa som har tagits upp är den ökade belastning på befintliga elleveranser om projekterade EV försäljningen går framåt som tillverkarna har planerat. Southern California Edison, en stor leverantör av kraft för det område av staten, vilket inkluderar pendlare-heavy Los Angeles, har uttryckt oro över potentiella brown-outs och även black-outs som kan följa av integrationen av elbilar i bilen kulturen att södra Kalifornien är känd för. Förbättringar i laddning teknik från 120-volts till 240-volts laddare kommer också att öka i avloppet på kommunala nätaggregat. Dessa faktorer, tillsammans med ständigt ökande befolkning nummer i tätorter över hela landet, ses som negativ av elbilar som måste åtgärdas innan en fullständig integrering av tekniken är genomförbar.

Litium Brist

Användningen av litium som den primära material för batterier som driver elbilar har orsakat en del branschanalytiker viss oro. Enligt William Tahil, chef för forskning för Meridian International Research, den globala tillgången på litium, främst koncentrerad i Sydamerika och Kina, är begränsad till drygt 6 miljoner ton. Hans åsikt är att förbrukningen av denna resurs som skulle bli följden av föreslagna planerna EV produktion av många biltillverkare kan orsaka en ännu större problem med resurstillgång än för närvarande diskuteras i relation till oljeförbrukningen. Dessutom erhålla litium kräver ett gruv process som presenterar sin egen uppsättning av avfall biprodukt scenarier, som också är en del av kritiken mot oljeindustrin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134298.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.