Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur Wire en batteridriven Cell Hydrogen Fuel

En bränslecell både konsumerar och producerar el . En liten mängd av likspänning används av vätebränsleceller att initiera en kemisk reaktion inuti cellen . Den vätgasdrivna bränsleceller producerar också spänning som kan lagras eller användas omedelbart av en eldistributionen . Ledningar en cell vätgas i ett befintligt elsystem kräver helt enkelt att fylla de två kretsarna . Saker du behöver
Hydrogen elbörsen cellmembranet bränsle ( PEMFC ) katalog Bank of stora högkapacitetsbatterier
DC inverter
Load avleda laddningsregulatorn
Visa fler instruktioner < br >
1

Anslut den negativa sidan av den reglerade DC strömförsörjning till anoden , eller den negativt laddade sidan av vätgasdrivna bränsleceller .
2

Anslut den positiva sidan av reglerad DC strömförsörjning till katoden , eller den positivt laddade sidan av vätgasdrivna bränsleceller .
3

Anslut den negativa utgången eller negativt laddade fördelning inlägg av vätgasdrivna bränsleceller till den negativa sidan av hög kapacitet batteri bank , eller den negativa sidan av DC- strömriktare .
4

Anslut den positiva fördelningen inlägget av vätgasdrivna bränsleceller till den positiva sidan av batteriet bank eller DC inverter . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134547.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.