Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Produktion av Diesel Fuel genom Ozonbehandling av Sunflower Seed Oil

" Produktion av Diesel Fuel genom Ozonbehandling av Sunflower Seed Oil " är en uppsats som utförts av Masatoshi Matsumura och ett team av forskare från University of Tsukuba , det tekniska universitetet Hamburg - Harburg , Kasetsart universitet och ett företag som heter Biotech . Syfte

Syftet med detta forskningsprojekt är att utvärdera behandlingar av fettsyror för att avgöra om de kan användas för att förbättra prestanda för biodiesel . Specifikt forskarna hoppas att de kommer att bidra till att lösa biodiesel höga viskositet , flampunkt och hållpunkt .
Överväganden

Studien tog hänsyn till flera faktorer som rör storskalig produktion av biodiesel . En är att en stor mängd av vegetabilisk olja måste säkras ett lågt pris . En annan är att tillsatser måste utvecklas som kan förbättra bränslets egenskaper förknippade med vegetabilisk olja .
Slutsatser

Teamet fann att optimering av transestrification processen och raffineringsprocessen kommer att möjliggöra storskalig produktion av tillförlitliga biodiesel , att en låg hållpunkt kan utvecklas och att genetisk förädling av solrosor kan producera de speciella egenskaper som är nödvändiga för att producera biodiesel i stor skala .
< br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134613.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.