Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur bearbeta använd motorolja

Du kanske inte tror att använd motorolja kan vara lika användbar som när den var ny, men en gång använd motorolja är korrekt återvinns, kan den användas för brännolja eller som råvara . Detta möjliggör den olja som skall utnyttjas som en förädlande material i den petrokemiska industrin. Återvunnen olja samlas på allaktivitetshus olja omfördelning, bensin bensinstationer, bilverkstäder och andra anläggningar underhålls. Saker du behöver
Oil filter
Motorolja
Oljefilter skiftnycklar
Justerbar oljefilter skiftnycklar
spilloljetanken
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera med din lokala länsstyrelsen kontor för eventuella återvinningscentraler där spillolja kan fattas inom ditt område. Du kan göra detta genom att lokalisera en lokal myndighet genom "Business.gov" hemsida. (Se referenser) Det finns en mängd olika kontakter där för federala program och tjänster, och hitta en närmast din bostad. I det här fallet, kan du vara mest intresserad av att kontakta den lokala miljölagstiftningen byrå.
2

Placera bilens dränerad motorolja i en tät, spilloljetanken. Kontrollera att behållaren har ett säkert lock. Också bara använda en rengjord behållare som inte har använts för någon typ av kemisk produkt innan.
3

Köp en begagnad container motorolja från en bil butiken om du har kasserat den ursprungliga behållaren. Dessa behållare är konstruerade för just detta ändamål. Men en tom gallon mjölk behållare, eller något liknande, kommer att fungera alldeles utmärkt.
4

Label din container "använd motorolja," placera etiketten på ett område där det kommer att ses och lättläst .
5

Ta olje behållare fylld med bilens använd motorolja till en olja uppsamlingsplats, bensin bensinstation, bil affär, etc. Du kan hitta en återvinning byrå eller allaktivitetshus som ska samla in denna produkt genom att skriva in ditt postnummer på en återvinningscentral locator, såsom "Earth911.com," eller "MagicYellow.com." (Se referenser).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134468.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.