Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur får man använd matolja för biodiesel

Som världens huvuden mot en mer diversifierad energiförsörjning, är intresset för icke-typiska bränslen såsom biodiesel ökar, vilket tyvärr innebär att det blir svårare att hitta tillförlitliga källor för matolja olja. Det blir det viktigare än någonsin att hitta bra leverantörer av avfall vegetabilisk olja genom stora och små restauranger, och att upprätthålla goda relationer med dessa leverantörer. Saker du behöver
slutna behållare
Visa fler instruktioner
1

propagera lokala restauranger i ditt område, tala med restaurang chefer eller ägare. Bara prata med restauranger som du kan besöka på en tillförlitlig grund, företrädesvis i en bekväm väg, snarare än ett slumpartat arrangemang. Detta kommer att hjälpa dig att ställa in ett regelbundet schema med restaurangen.
2

Bring tillräcklig dokumentation och fotografier för att förklara för chefen vad det är du ska göra med avfallet vegetabilisk olja. Låt dem titta på (och lukt) ditt biodeisel fordon. Som en sida noterar, kan denna beredning vara också mycket användbart när man arbetar i icke-engelsktalande platser. Addera 3

Behåll fasta professionella relationer med dessa leverantörer. Det är viktigt att du är pålitlig med dina mickar och ta kontakt om eventuella ändringar eller upphörande. Det kommer inte ta mycket många missade mickar för en restaurangägare att gå tillbaka till det gamla sättet att göra saker, eller låta en annan biodiesel bränsle samlare att få sin spillolja.
4

Se till att behållarna du transporterar är tätt tillsluten. Ta med egna kärl vid behov, så att du kan vara säker på att du inte kommer att få ännu mindre spill på din hemresa. Om möjligt, transportera behållarna i en öppen flaket eller släpvagnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134314.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.