Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur du gör din egen HHO Fuel Cell

HHO bränsle (väte-väte-syre-bränsle, även kallad Browns gas) är ett hett debatterat ämne --- det finns så många människor för denna potentiella källa till billig, effektiv bränsle som finns är som hävdar att det inte kan fungera. Även om det är rörs del kontroverser, hävdar High Performance bränslecell som många bilägare förändrar sina fordon att köra på HHO bränsleceller, hävdar att det ökar prestandan med upp till 50 procent. Du kan bygga en fullt funktionell, förbättrad effektivitet HHO bränslecell med hjälp av enkla, vardagliga föremål som rostfria koppar, metall buntband och några verktyg hushåll. Saker du behöver
2,5-tums rostfria koppar
Hammer
Saxar
0,5-tums borr
0,25-tums borr
Drill
Stålborste
Rostfritt stål kabel-slipsar
Spetstång
plastkabel-heter
3-tums nylon bultar
Nylon nötter
Tätningsmedel
Visa fler instruktioner

1

Gör en mul-cup med åtta 2,5 tums rostfria koppar. Vänd alla åtta koppar upp och ned. Använd pin-point teknik för att förhindra borr slirning. Markera en punkt i rostfritt stål bas där du vill avgasporten att använda en hammare och ett vasst metallföremål, såsom sax. Tryck lätt bara för att skapa en liten fördjupning i koppens botten. Borra en stor halv-tums diameter hål i mitten av basen hos varje kopp med hjälp av en borrmaskin och en halv tum borr-bit.
2

Borra två mindre hål i botten av varje kopp på vardera sidan av det större hålet med hjälp av en borr och en 1/4-inch borr-bit. Scuff de yttre kanterna av kuporna med en stålborste för att skapa en rå yta. Detta främjar en bättre prestanda bränslecell genom att öka ytan för bubbla produktion.
3

Skapa en anod (positiv) och katod (negativ) med hjälp av rostfritt stål kabel-band genom att borra ett enda halv-tums hål i två av de åtta rostfria koppar nedanför deras läppar. Skjut en rostfri buntband genom varje hål och dra åt med hjälp av fästelement. Fästanordningen skall vara så nära hålet som möjligt. Nyp fästanordningen till läppen av varje kopp med nål-tång. Detta förhindrar glidning av komponenterna och potentiell förlust av anslutning.
4

stapla kopparna ovanpå varandra. Den övre koppen kan vara anoden eller katoden. Se till anoden och katoden kabel-ter är på motsatta sidorna av foten-cup struktur. Skär plast kabel-band till samma längd som kopparna - 2,5 inches. Använd fyra skurna buntband sektioner per kopp för att skapa distanser. De inre cups inte behöver distanser eftersom de är neutrala komponenter. Skjut distanserna upp i gapet mellan de övre och nedre koppar, i lika separation.
5

Push två 3-tums nylon skruvar upp genom de åtta kopparna med de två yttre 1/4 tums hål du borrade tidigare så toppar av bultarna sticker ut från basen av cuperna och håller dem alla tillsammans. Skruva en nylon mutter på de två bultarna i toppen för att fästa kopparna tillsammans. Täck alla exponerade metall kanter, såsom kabel-tie ändar, med tätningsmedel för att förbättra effektiviteten och laddning förlust.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134507.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.