Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man säkert att Komprimera metangas

Metangas är en kemisk förening, den enklaste alkalisk, och den största beståndsdelen i naturgas. Burning metangas med syre producerar stora mängder av koldioxid och vatten. Eftersom metan är en gas vid normal temperatur och tryck, är det extremt svårt att transportera från dess källa till en ny plats. Det är oftast transporteras i bulk i sin gasform genom rörledningen. Metan har en hög global uppvärmningspotential och är en viktig faktor i försvagningen av ozonskiktet. Komprimera detta naturgas professionellt möjliggör dess användning som fordonsbränsle, vilket anses vara mer miljövänlig än vissa andra typer av bränslen. Saker du behöver
Kompressor
Fitting
Pipeline
Ventiler
Flytande kväve tank
Metall eller container
Visa fler instruktioner
1 < p> Sänk temperaturen i tanken till ett mycket kallt tillstånd för att metangasen att komprimera. I detta tillstånd, med en temperatur som ligger nära absoluta nollpunkten, skulle metangasen förvandlas till flytande metan. Metan anses vara icke-kompressibel i gasform eftersom när den komprimeras, återgår den till flytande form, vilket är anledningen till oljeraffinaderier bränna bort sina överskott metangas grund lagring frågor. Montera
2

kompressorn så att den är klar för användning. Du måste ansluta din köpt montering, rörledning och ventiler till din tank.
3

Anslut kompressorn till tanken fylld med metangas. Den metangas Behållaren måste också vara ansluten till flytande kväve tanken med rörledningen. Slå frisläppandet på behållaren med metan till flytande kväve kryogen tank. Stäng ventilen när all metan har gått in i flytande kväve tank.
4

Cool metangasen i kvävetank under minst två dagar. Sätt på kompressorn och låt den komprimera gasen. Gasen måste komprimeras till cirka 200 psi (pounds per square inch) om ca 4 liter i kvantitet.
5

Ett visst tryck, cirka 46 barer, rekommenderas för metangas. Bars är en måttenhet som motsvarar ungefär det atmosfäriska trycket på jorden vid havsnivån. Den metan kommer långsamt komprimera och bildas vid botten av tanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134768.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.