Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur konvertera en bil till Natural Gas

Den fortsatta ökningen av bränslepriserna har fått folk att tro att använda naturgas för sina fordon. Kostnader för naturgas är 50 procent mindre än vanligt bränsle, vilket är mer än tillräckligt skäl för människor att få sin bil konverterad till naturgas. Dessutom kommer med naturgas har en positiv inverkan på vår miljö eftersom naturgas bränner ren, och därför mindre luftföroreningar. Saker du behöver
Ombyggnadssats
Visa fler instruktioner
1

analysera kostnaderna för att konvertera din bil att köra på naturgas. Konvertering kan vara tunga på plånboken, det kan till och med vara billigare att köpa en bil som redan körs på naturgas
2

Se en EPA-kvalificerad och utbildad specialist /mekaniker.. Växla din bil att köra på naturgas är inte en enkel process. Det kräver en kvalificerad mekaniker. Mekanikern kommer också att kunna berätta för dig om det är möjligt för din bil som ska konverteras.
3

Kontrollera om din bil kan hantera den extra vikten av komprimerad naturgas tankar, vilket kan väga upp till 500 pounds.
4

Läs upp på Naturvårdsverkets normer och krav för konvertering av fordon att köra på naturgas. Se till att du har ett intyg om överensstämmelse från EPA för att certifiera bilen har godkänts för konvertering.
5

Köp en konverteringssats. Konverteringssatser kommer med allt du behöver för att konvertera din bil att köra på naturgas. Beroende på storleken på din tank, kan en konverteringssats kostar från $ 2.000 till $ 3500. Detta utesluter installationskostnader som kan köras upp till $ 2.000 eller mer.
6

Ha en EPA-kvalificerad mekaniker installera kit till din bil. Icke-kvalificerade installatörer är olagliga och kan skada din motor och konverteringssats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134037.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.