Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur konvertera bensinbilar till Electric

USA: s århundrade lång kärleksaffär med bilen, och i sin tur med förbränningsmotor, har lett till ett beroende och utarmning av råolja ökade utsläpp av växthusgaser, samt kostar den genomsnittliga bilist en förmögenhet för fuel.To lindra dessa missförhållanden, många bilister ser till hybrid-eller batteridrivna motorer, även till det yttersta för att konvertera bensindrivna bilar till el. Elektriska konverteringssatser blir allt mer populärt, särskilt i USA, där biltillverkarna har varit steg efter i omfamna hybridteknik. Konvertera en bensindriven bil in i en eldriven bil innebär en betydande initial investering som kommer att betala sig under loppet av några år, och hjälpa miljön också. Saker du behöver
stålplåt adapter
Elmotorer
Electric controller Laptopbatterier
Visa fler instruktioner
1

bort förbränningsmotor. I vissa fall, tillverkare installera en bensindriven generator i dess ställe som hjälper ladda batterier mellan laddningarna. Hybridfordon beroende laddar batterierna med energi från bromsmekanismen i kombination med bensin om makten. Därför hybrid utsläpp och bränslekostnader minskar utan att helt elimineras. Elektriska konverteringssatser som förlitar sig helt på elkraft eliminera alla bränslekostnader.
2

Installera stål adapterplattor. Elektriska manöverdon monteras på stål adapterplattor som kräver styrka och hållbarhet andra material, såsom aluminium, inte kan erbjuda. Plattorna måste uthärda den höga stressen av motorns acceleration.
3

Välj elmotorer. Konvertera en front, bak, eller fyra-hjulsdrivna fordon kräver installation av lämpligt antal elmotorer till drivlinan. Bilar kommer antingen kräva två eller fyra motorer för att driva fordonet och utnyttja den befintliga transmission. Alla motorer kommer att ansluta till en enda batteridriven styrenhet.
4

Välj batterierna. Billigare batterier är problematiska eftersom de behöver bytas vart tredje eller fjärde år och deras storlek och vikt kan vara svårt för en drivlina att hantera. Medan litiumbatterier medföra en större initial investering --- runt $ 12.000 --- de erbjuder också en längre livslängd tillsammans med en mycket mer effektiv storlek och vikt. All-hjulsdrivna fordon som kräver fyra motorer behöver två batterier för att driva drivlinan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134470.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.