Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur Begränsa Lube Oil

Smörjolja används i fordon med förbränningsmotorer. Även om det finns många typer av smörjoljor, tjänar de alla samma syfte. När ett fordon har en tillräcklig mängd smörjolja, kommer motorns livslängd förlängas avsevärt. Smörjolja är utformad för att hålla motorn från överhettning och bär snabbt. En viss process krävs för smörjolja som skall raffineras för återanvändning. Raffinering av oljan måste ske på ett professionellt anläggning för att garantera att slutprodukten är effektiv. Saker du behöver
Insamlingsplatser
Transport lastbil
Brännkammare
Storage containrar
vakuumdestillationsanläggningar växt
Extraction torn
Filter Tryck
Olja tillsatser
Testing process
Visa fler instruktioner
1

åt olika insamlingsplatser som lagrar används smörjolja. Bensinstationer, fabriker, återvinningsanläggningar och workshops har anordningar som samlar in och lagrar spillolja. En individ från raffinaderier kommer att använda en transport lastbil för att ta den olja som skall raffineras.
2

Store den använda smörjoljan i en sluten behållare så att oljan och vattnet separat. Placera oljan i ett slutet kärl och koka oljan vid 120 grader Celsius för att bränna bort föroreningar som bränsle, bly och metaller. Nya Zealand Institute of Chemistry hemsida förklarar att när bränningen är klar, är oljan matas genom ett vakuum destillation anläggning att vara uttorkad.
3

Placera oljan i en utvinning tornet. Utvinningen tornet avlägsnar all färg och lukt från smörjoljan. Sänd oljan genom en filterpress, så att eventuella kvarvarande partiklar större än 1 mikron i diameter tas bort.
4

Kombinera de nödvändiga tillsatserna i raffinerad smörjolja så att det kommer att vara effektivt när det används i fordon . Oljan måste testas innan det distribueras för användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134610.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.