Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man installerar en elbil Hem Laddning Point

Om du köper en elbil, behöver du möjlighet att ladda sina batterier från en hem docka eller efter. Använda normal 110/120 volts hushåll ström kommer trickle-ladda bilen under en 16-timmarsperiod. För att ladda den över natten, i sex till åtta timmar, kräver en 240-volts, 40-ampere, Nivå 2 laddningskretsen. Uppgradera ditt hem elpanel, kör separat ledning med linje och ansluta hemmet laddning punkten kräver planering, tillstånd, inspektioner och utrustning. Nissan levererar laddningen punkten och hanterar hela installationen, inklusive tillåter, på din bekostnad när du köper sin elbil, Leaf. Du kan göra det själv med en elinstallatör. Saker du behöver
Planer
tillåter
240-volts uttag och ledningar
automatsäkringspanelen styrelser
60-ampere delpanelen
40-ampere brytare Start laddning punkt /docka
Fläkt
Gips
Betong
Verktyg
Visa fler instruktioner
Förberedelser
1

Fråga elbilen återförsäljare om fordonet kräver en konduktiv eller induktiv hem laddning punkt, om batteriet behöver ventilation vid laddning och om det finns några andra särskilda krav.
2

Kontakta ditt lokala elbolag angående särskilda tid-of-use priser, dual mätare och elektriska servicekrav.
3

Kontrollera med din lokala byggnadsnämnd för att avgöra om lokal kod tillåter användning av dubbla mätare. Kontrollera också om det finns några andra kodens krav.
4

Bestäm om att placera hemmet laddning punkten i garaget eller utomhus. Om det är utomhus, se till att det är skadegörelse-och stöldsäkra. Addera skeden och tillstånd
5

Kontakta en kvalificerad elektriker för att avgöra om hemmets elektriska tjänst är tillräcklig på bilens laddning behov.
6

Utarbeta en installation planen med entreprenörens hjälp, inklusive ritningar, panel schema, förteckningar över material och en ventilation diagram om ventilation krävs.

7

Ansök om bygglov. Påbörja inte installationen förrän du har tillstånd godkännande.
8

Beställ laddning punkten med de nödvändiga komponenterna och elförsörjning.
Installation
9 < p> Uppgradera hemmets elektriska panelen, installera lämpligt-rankade brytare och en separat elektrisk bil mätare som krävs.
10

Run ledningen med 240-volts, 40-ampere grenkrets till platsen för laddning punkten. Helst kör den under jord, om ovan jord, köra det minst 40 inches ovanför marken
11

Placera laddning punkten så att den inte blockerar några poster eller utgångar.. Laddningskabeln ska sträcka det kortaste avståndet, och laddaren handtaget bör vara inom räckhåll.
12

Anslut den nya linjen till laddningen punkten.
13

Meddela byggavdelning att installationen är klar och schemalägga en inspektion. Gör eventuella justeringar inspektören kräver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134438.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.