Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur Kontroll förstärkare i Väte Generator

Vätgas generatorer ökar i popularitet med många bilägare, som använder dem för att komplettera vätgas i sina fordon via luftintaget. Väte blandas med bränslet och luften i motorns cylindrar, något öka brännbarhet av bränslet än bara vanlig bensin. Mängden producerad vätgas beror på antalet ampere som flyter genom vattnet mellan de positiva och negativa generator stavar. Strömstyrka nivå beror på mängden av elektrolyter i vattnet. Saker du behöver
Vinyl handskar
Ögonskydd skyddsglasögon
100 procent ren natriumhydroxid (lut) kristaller
multimeter kan mäta ampere
Visa fler instruktioner

1

Sätt på ett par av vinyl handskar och skyddsglasögon glasögon för att skydda huden från lutlösning, som kan komma i kontakt med dina ögon eller händer. Med motorn avstängd, öppnar locket till vätgas generator för att avslöja elektrolyt /vatten-lösning i varmhållningskammaren av enheten.
2

Lägg 1/8 av en tesked rena kristaller natriumhydroxid i vätegenerator lösning och låta flera minuter för kristallerna att upplösas helt. Sätt tillbaka locket till vätgas generator och starta motorn. Addera 3

Test generatorn för att se hur många ampere nu blåser mellan de positiva och de negativa terminalerna på vätegenerator enheten genom att vrida på din multimeter och ställer in det att mäta ampere. Tryck på metall spets svarta testproben till terminalen där den svarta (negativa) ledningen ansluts till generatorn, och vidrör metallen spets röda testproben till terminalen där den röda (positiva) ledningen ansluts till generatorn . Observera läsningen.
4

Upprepa steg 1 till 3, lägger bara 1/8 av en tesked lut kristaller i taget, tills de når ampere läsning önskas och därmed den önskade produktionsvolym väte via enhetens elektrolys process.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134233.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.