Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur konvertera till HHO

Med priset på bensin ständigt varierar (vanligen i riktning uppåt) kan det vara smart att konvertera din bil att använda HHO gas som ett alternativ. Även känd som knallgas, är HHO ett billigare bränsle alternativ som kommer att spara pengar på grund av behovet av mindre bensin. HHO system använder elektricitet för att frigöra vätebaserad gas från vatten som sedan riktas in i bilens luftinsugningssystemet. Du kan spara mycket pengar genom att konvertera din bil till HHO. Saker du behöver
Bågfil
Electric handborr
1/4-tums borr
Wrench
8 till 16 plattor av rostfritt stål Sida 2 nylon muttrar och bultar, 1/4 tum vardera
PVC plaströr av flera meter
PVC plastburk med lock
Matsked
Bakpulver
Vatten
Visa fler instruktioner
1 < p> Koppla din bil batteriet från fordonet. Vrid den positiva terminalen handtaget i en motsols och ta bort den. Håll den borta från batteriet för närvarande av säkerhetsskäl.
2

Cut sju 3-tums långa, 1/2-tums breda delar från en stålplatta eller plattor med en bågfil. Använd en elektrisk handborr med en 1/4-tums borr bifogas skapa hål i stål som du bara klippa.
3

Borra två hål i toppen av generatorns PCV plast container för att säkra dina stålplåtar. Stålplåtarna kommer att inrymmas inuti denna punkt och kommer att behöva hållas på plats för att korrekt fungera. Dra åt de två nylon bultarna i hålen med en skiftnyckel.
4

Blanda 3 msk bakpulver med vatten. Testa blandningen ut genom att sätta in en plast sked i den för att se om det kommer innehålla bubblor. Använd en tändare i ett öppet område för att kontrollera om det kommer att brinna. Om den gör det, kan du sedan lägga till den HHO generator.
5

Skruva fast locket på PVC-plastbehållare. Anslut PVC-plastslang till luftintaget slang så att du kan ansluta den i bilen. Anslut batterikablarna till polerna, sedan starta bilen.
6

Ta bilen för en provkörning för att se till att den fungerar ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134630.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.