Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Elenergi Fördelar & Nackdelar

el som energikälla har funnits sedan slutet av 19-talet och har blivit allmänt accepterat som en välsignelse för samhället. Elektricitet som kraftkälla i bilar erbjuder flera fördelar jämfört med vanliga petroleumbaserade bränslen och elektricitet produceras av källor hushållsel (vind, sol, vatten) ger husägare en grönare lösning så bra som möjligt läggas intäkter. Emellertid kommer hälften av el som produceras i USA från kolbaserade anläggningar som släpper många giftiga biprodukter i miljön. Fördelar med el i bilar
Electric Car

El som en strömkälla har funnits sedan uppfinningen av bilen, men bara under de sista åren av 20-talet har el börjat göra framsteg mot standard petroleum -baserade bränslen. Fördelen med el som energikälla är frånvaron av giftiga kemikalier släpps ut i luften, i motsats till vanliga bensin-och dieselmotorer som släpper stora mängder CO2 i atmosfären.
Fördelar med Hem- producerad el
Electric Meter

Som alternativ energi surr fortsätter att spridas över hela landet, fler och fler individer att investera i "gröna" energiproducenter, såsom sol, vind och vatten för att producera el för sin bilar och bostäder. Och en fördel med dessa enskilda system är ett program som kallas nettomätning där enskilda hem strömkällor är bundna till lokala kraftverk. Om, efter det att husägaren har producerat tillräckligt med energi (genom sol-eller vindkraft, etc.) för att driva hans eller hennes hem, det finns överskott el som produceras kommer kraftbolaget köper överskottsenergin att absorberas och användas av andra hus håll. Enligt en färsk undersökning från Edison Electric Institute i 2006 hade 40 stater redan antagit någon form av nettomätning program och antalet hushåll som använder detta program växer dag för dag.
Nackdelarna med Production Mass Elektricitet
kolkraftverk

Personer som använder el som energikälla är inte nödvändigtvis hjälper miljön eftersom hälften av den el som produceras i USA kommer från kraftverk som drivs med kol. Enligt författaren Paul Tullis i januari /februari 2010 frågan om "Sierra", Navajo Generating Station i Arizona, vilket är ett koleldat kraftverk, "spyr [s] kvicksilver, svaveldioxid, kväveoxid och andra ämnen som förgifta floder och grödor [...] hela Four Corners regionen, "och frigöra 20 miljoner pounds av koldioxid i luften varje år. Toxic föroreningar som skapats av Navajo station i ett år motsvarar de totala årliga utsläppen från 3 miljoner bilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134232.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.