Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Global Warming Bil Fakta

Ju mer klimatförändringarna blir verklighet för den globala befolkningen, desto viktigare är det att mildra det på alla sätt vi kan. En av de största bidragsgivarna till klimatförändringen är motorfordon. Det finns viktiga statistik att veta om hur mycket koldioxid (CO2) släpps ut i luften från bilar och lastbilar, samt förändringar som kan göras för att vända dessa villkor. Auto Utsläpp

Enligt US Census Bureau och den globala uppvärmningen på vägen rapporten, i USA ensam, är över 333 miljoner ton CO2 släpps ut i luften, totalt en femtedel av USA: s totala utsläpp. Den genomsnittliga mängden bensin som används för att köra en bil i USA varje år kommer in på 600 liter. Tolv tusen pounds av CO2 kommer ut varje av de samma bilar varje år. USA är också hem till 30 procent av de bilar på hela jordklotet, som dessutom motsvarar 45 procent av världens bilar CO2-utsläpp.
Förorenar luften

På grund av de 20.000 pounds av CO2 per år som produceras av varje hushåll hem med två medelstora fordon, tio ton CO2 per amerikansk familj släpps och läggs till växthusgaser skiktet, uppvärmning av jorden och bidrar till den globala uppvärmningen. Varje gallon gas blir 19 pounds av CO2 när det kombineras med syre. Med hänsyn till den energi som behövs för att göra och distribuera bensin, för varje liter förbränt bränsle, är 25 pounds av CO2 till atmosfären.
Aktuell statistik

Amerika är den översta globala uppvärmningen föroreningar bidragsgivaren i världen. Landets fossila bränslen har ökat med 20 procent sedan 1990, och CO2-utsläppen väntas öka med 15 procent till 2020 om locken inte sätts in omedelbart. Om nuvarande CO2-tal inte minskat med 80 procent inom de närmaste fyra åren, kommer de värsta konsekvenserna av den globala uppvärmningen ses, inklusive 200 miljoner människor blir fördrivna av höjningen av havsnivån. Driving Tips


att spara gas, inte tomgång inte din bil. Mer gas används och mer föroreningar skapas vid tomgång en bilmotor i tio sekunder eller större än används när motorn startas igen. De mindre bil görs resor, den mindre CO2 släpps ut, så när du går ut, får alla dina ärenden gjort på en gång. Bilar med högre bränsleekonomi avger också mindre växthusgaser som deras lägre motsvarigheter.
Alternatives

hybrid-och elbilar är två alternativ till gasdrivna fordon. Hybrider är mycket mer bränsleeffektiva vid lägre kroppsvikt och förbättrad aerodynamik, och dessutom släpper ut mindre än gasdrivna bilar. Hybriderna använder el tillsammans med gasmotor, fd vid låga hastigheter och den senare när landsvägskörning i högre hastigheter. Även elbilar inte produceras för närvarande, de är ett annat alternativ att överväga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134112.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.