Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man läser en gaffeltruck Gauge Propan Flaska

Äldre modell gaffeltruckar kommer sakta sjunka gafflarna på framsidan av fordonet som lyfter pallarna när gaffeltrucken slut på propan och stängs av. Detta kan orsaka allvarliga skador på människor och produkter när detta händer. Nyare modeller är utrustade med ett handtag som gör det möjligt för föraren att stoppa hissar från att falla. Det är viktigt att veta hur man läser en gaffeltruck mätare propan flaska, så att föraren kan få mer bränsle och förebygga problem. Instruktioner
1

Lokalisera propan spårvidd. Detta är en liten rund föremål som ser mycket lik den gas mätare på ett fordon. Det finns bara två platser bör det placerade:. På instrumentbrädan för gaffeltruck med alla andra reglage och mätare, eller fäst på ventilen på gasolflaskan
2

Rengör mätaren lock så att bokstäverna syns bakom glaset.
3

Hitta en nål som är fäst i botten av mätaren. Denna nål kommer att flytta beroende på hur mycket bränsle är inne i propan tank. Bokstäverna och linjer som finns bakom nålen kommer att låta dig veta hur mycket bränsle som finns i tanken.
4

Lokalisera de två bokstäverna på mätaren. När nålen rör bokstaven "E", betyder det att tanken är tom. Bokstaven "F" betyder att tanken är full.
5

Lokalisera raden i mitten av mätaren. Denna linje symboliserar när gasolflaskan är halvfull.
6

Lokalisera de linjer som är mindre än hälften och större än alla andra. Dessa linjer representerar kvartalen. Om nålen armen är på kvartalet märket närmast "E", det innebär att det är bara en fjärdedel av en tank. Om det är på det kvartal märket närmast "F", det innebär att det finns tre fjärdedelar av en tank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/133936.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.