Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man laddar Hybridbilar

Hybrid bilar erbjuder konsumenter ett sätt att bidra till att skydda miljön och spara pengar på lång sikt. "Medan den ursprungliga kostnaden för ett hybridfordon kan vara mer än en bensindriven en, kommer klistermärke chock inte vara ett problem om man studerar de långsiktiga besparingar på elkraft," Sherry Boschert konstaterar i sin bok "Plug-in-hybrider : de bilar som kommer att ladda Amerika ". Många hybridfordon behöver ingen fysisk laddning på den del av ägaren. Kontrollera med din instruktionsbok eller återförsäljare om du är osäker på hur du underhåller din bils bränsleekonomi. Saker du behöver
Plug-in batteri
elsladd
Outlet
Laddstation
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera om din bil batteri behöver laddas eller om du har en egen laddning bil. De flesta av de äldre modeller av hybrider ladda faktiskt sina egna batterier när de inte används eller när de har bytt till bensin användning.
2

Byt ut batteriet om du har ett problem du laddar det. Kontakta din lokala återförsäljare eller det företag som tillverkat fordonet om pappersarbete som följde med det är inte klart om batteriets garanti.
3

Använd den medföljande kontakten med bilen och koppla in batteriet vid ditt hus när det inte används. Garaget är den optimala platsen för de flesta konsumenter antar att det finns en tillgänglig utlopp. Lämna fordonet för att ladda över natten, en del kan behöva ta betalt för 24 timmar eller längre
4

Hitta en laddningsstation i ditt område om du äger en nyare hybrid /elfordon.. Liknar bensinstationer, är dessa kraftverk ligger främst i storstadsområden i östra eller västra USA, speciellt i Kalifornien. Konsultera Electric Vehicle myndigheten eller Electric Stations Bil hemsida för hjälp.
5

Anslut din bil till strömförsörjningen på din lokala laddstationen. På de flesta platser i fordonet bör fullt ut inom en till två timmar.
6

köpa ett hem laddstationen som kommer att minska den tid som behövs för en full laddning med ungefär en tiondel. De flesta återförsäljare erbjuder dem med köp av ett fordon. Utrustningen går i allmänhet runt $ 2.000 till köpa men kommer mer än tillbaka pengarna i gas besparingar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134569.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.