Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur du ansluter en Hydrogen Booster

Installera ett system för förbränning av vätgas i bilen för att eliminera behovet av bensin. Genom att installera en kammare vätgas generator och ansluta den till förgasaren, kan du köra motorn på ren förbränning vätgas. Den enda bränsle måste du fylla bilen med är vatten, för vätgas generator kammaren att bearbeta till vätgas. Detta system ändrar inte fordonets befintliga motorn och kan tas bort för att återgå till att använda bensin som bränsle. Saker du behöver
Vätegeneratorer kammare
Elsystem modul
Indikator Panel System
Vattentank
Automotive verktyg
Lödkolv
Visa fler instruktioner

1

Montera en färdig byggda eller hemlagad kammare vätgas generator i motorrummet på din bil. Kammaren kommer att vara mellan 10-18 inches lång beroende på det tillgängliga utrymmet i motorrummet.
2

Wire väte generator kammaren till den elektroniska styrenheten, enligt vissa projekt handböcker som " HyTronics "system. Anslut HyTronics systemet till fordonets batterisystem. Denna elektroniska modul befogenheter väte generator med ström från bilens batteri.
3

Montera en vattentank till fordonets chassi i motorrummet om möjligt. Tanken ska rymma minst 5-10 liter. US Plastic Part # 8658 bör passa i motorrummet och har en 16-liters kapacitet. Anslut den till vätgas generator med lämplig storlek slang.
4

Wire den HyTronics modulen till en indikator panel-system i bilen. Den mest enkla och attraktiva metoden att installera ett indikatorsystem är att använda en prefabricerad VDO-II08720 Custom konsol monteras på instrumentpanelen.
5

Installera en förgasare adapter till motorns förgasare och anslut adaptern till vätgasgenerator hölje med lämplig storlek av rör. Det finns hundratals förgasaren typer, inte installera en adapter utan rådgivande personal. Förklara märke och modell på din bil och din vätgas generator projektet Impco Technologies och de kommer att leverera dig den rätta förgasaren adaptern. Det finns många återförsäljare av förgasaren adaptrar. Vara säker på att oavsett var du väljer att köpa ditt kort, du konsultera en kvalificerad expert på vad adapter modell kommer att vara korrekt.
6

Anslut HyTronics modulen och vätgas generator kapseln till bilens gas montering. Preliminär konstruktion av ditt vätgas bränslesystemet sker.
7

Finjustera vätgas generator och förbränningssystem noga, enligt specifikationerna i ett publicerat projektets handbok. Starta inte bilen innan du är klar korrekt kalibrering av vätgas generator och HyTronics modul, eller du kommer att skada systemet. Finjustering är en känslig process, som kräver detaljerade konturer på spänningar och potentialer systemet. En mängd olika tryckta och eBook resurser kan hjälpa till med detta. När finjustering är klar, är din bil redo att köra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134623.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.