Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Demolition Derby Tricks

Sedan 1940-talet har amerikanerna varit ramma sina bilar in i varandra på skoj. Rivning derbyn har en djupt rotad historia på racerbanor och mässor landsting, ger årtionden av underhållning för fans som älskar en bra krasch. Men för derby förare, är målet att stanna rörelse så länge som möjligt. Efter några grundläggande körning strategier och planera dina träffar kommer att ge dig den bästa chansen att bli förklarade en derby vinnare. Köra defensivt

flesta hits i en rivning derby vanligtvis görs inom de första 10 minuterna av åtgärden. I början av händelsen, är varje bil som kom in i värmen igång och arbeta för att slå ut konkurrenter. Utnyttja denna tid att köra defensivt. Gör ditt bästa för att titta på för mötande trafik och undvika träffar från dina konkurrenter. Ska du se en möjlighet att göra en solid träff på en konkurrent, gå för det. Annars, spara dina hits för senare i värmen när det är färre operativa bilar i ringen.
Visa förarsidan

göra en samordnad insats för att köra med förarsidan ditt fordon mot mötande konkurrenter. De allra flesta arrangörer Demolition Derby förbjuda konkurrenter från att slå en annan bil på förarsidans dörr. Således håller den sida av fordonet där du sitter inför eventuella träffar kommer att ge ett mindre område för andra förare att juridiskt slå dig.
Sikta på Radiator

Sikta på att slå konkurrenternas bilar i närheten av vitala komponenter. Rikta din bil att göra hits till kroppen av bilen framför framdäcken när de närmar sig från sidan, eller direkt till fronten från huvudet-på. Genom att rikta kraft bilens slag mot det område där radiatorn är installerat, du ökar dina chanser att inaktivera fordonet genom sprickbildning radiatorn. Kom ihåg, är en handikappad fordon en mindre konkurrent som du måste kämpa.
Hit med den bakre

Utnyttja den bakre änden av bilen för att göra hits till konkurrenter tills området har minskat ner till fem bilar eller mindre. I bagageutrymmet på en bil ger ett tomrum och icke-essentiell metall som kan rammade in konkurrenterna med liten konsekvens till din bil. Omvänt, med framsidan av ditt fordon för att göra hits sätter du löper större risk för sprickbildning en radiator eller lidande front-end skador. Bilens viktigaste delar är under huven, och det är ditt jobb att skydda dem så länge som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149489.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.