Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man organiserar ett Ride Motorcycle Charity

Organisera en åktur motorcykel välgörenhet kräver en del hårt arbete och en hel del tid att få allt organiserat och lakan sponsor skickas runt. Motorcyklister deltar regelbundet i många välgörenhet rider hela landet. Vissa välgörenhet rider är för en specifik organisation och vissa är för individer som kan ha cancer eller annan hälsofrågor och behöver hjälp. De förmånsbestämda rider och rider välgörenhet är allt gjort på samma sätt. Det är viktigt att ha så många motorcyklar som deltar som möjligt. Saker du behöver
Sponsor ark
Charity
motorcyklister
specifik väg med stopp
Visa fler instruktioner
1

Plan välgörenhet rida på minst tre till sex månader i förväg. Vissa arrangörer kommer att vilja börja planera ett år i förväg om motorcyklar välgörenhet attraktionen är att vara en stor händelse. Detta möjliggör tillräckligt reklamtid och planering. Bestäm hur händelsen kommer att samla in pengar. Det vanligaste sättet är med löfte blad för så mycket pengar per mil red. Planera festen efter åkturen. Detta är vanligtvis öppet för allmänheten. Det kan vara en brat yngel och underhållning.
2

ställa in kursen på motorcykeln välgörenhet attraktionen. Karta kursen ut så att varje ryttare kommer att ha en karta att följa med utsedda stopp liksom. Varje stopp kommer att behövas för att underteckna ett blad som säger ryttaren var där. De flesta motorcykel välgörenhet rider skicka människor till krogar eller andra restauranger eller barer.
3

Skriv upp löfte blad för alla aktörer på motorcykeln välgörenhet attraktionen. Dessa bör ges ut till deltagarna minst två månader i förväg. Detta ger alla tillräckligt med tid för att få löften. Panten arken måste ha en plats för namn, telefon, adress och mängden av pant per mil eller en donation betalning.
4

Schemalägg en mötesplats som är tillräckligt stor för att rymma alla cyklister. Detta blir början och slutpunkt för välgörenhet attraktionen. Det är där du kommer att ha drycker, mat och underhållning för de ryttare som rider. Detta bidrar till att höja mer pengar, särskilt om allmänheten deltar.
5

Ge varje ryttare en karta och skicka honom på hans väg vid given tidpunkt. När resan närmar sig slutet, har tillräckligt många människor tenderar att checka in punkten så att varje ryttare kan redovisas och signaturen arken kan kontrolleras.
6

flesta ryttare kommer att få de pengar som samlas innan handen, men det kan finnas vissa betalningar som måste samlas in via mail. Skicka ut fakturor för sina fordringar i pengar. Detta görs genom att ta tider pantsatta beloppet de miles red.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147941.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.