Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en Nissan Rouge

Om du drabbas av en uppdelning på vägen du kan vara kvar med den olyckliga uppgiften bogsering ditt fordon till en reparationsverkstad. Med Nissan Rogue är detta inte ett stort problem eftersom du kommer att kunna koppla in en dragkedja och dra bilen till säkerheten. Det bästa alternativet är att ringa en bärgningsbil eller annan professionell bogsera tjänsten, men ibland kan bli mycket dyrt om du bara ska några miles. Saker du behöver
dragkedja
bogsera fordon
Visa fler instruktioner
1

Flytta växelreglaget på immobiliserade fordonet till Neutral (N). Lämna inte växelreglaget i parken. Aktivera parkeringsbromsen på immobiliserade fordon att hålla den på plats.
2

Dra dragkrok locket ordentligt framåt. Ta bort dragkroken från facket och skruva fast den i hålet. Addera 3

Placera bogsera fordonet framför immobiliserade fordonet. Tillbaka det nära till den främre stötfångaren så att kedjan lätt kan nå mellan dem och fortfarande har en viss längd. Haka fast kedjan till dragkroken i den främre stötfångaren av Nissan Rogue och till dragkula på dragfordonet.
4

Vrid Nissan tändningen. Även om bilen inte startar du behöver göra detta för att förhindra att ratten låser när du vrider på ratten. Lossa parkeringsbromsen och håll din fot stadigt på bromsen.
5

Dra långsamt bogsera fordonet framåt för att ta upp slacket i kedjan. Eftersom kedjan stramar, håll foten på bromsen för att hålla spänningen i kedjan, annars kan knäppa tight, vilket gör att bilen att rycka eller att kedjan bryts. När de två fordonen stoppa fordonet i den bakre ska bromsa hårdare så att kedjan stannar tätt, annars kommer att rycka när fordonen mer igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149097.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.