Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Det korrekta sättet att stanna vid rött ljus på kameran

Noggrann uppmärksamhet på trafiksignaler hjälper dig att undvika att bli en bilist som kör rött ljus. Under 2006 har närmare 900 personer i USA dödades och uppskattningsvis 144.000 skadade i olyckor som involverade rött ljus löpning, säger Florida Highway Patrol. Lokala myndigheter har reagerat på denna statistik genom att installera kameror för att spela in fotografier av fordon som kör rött ljus. Fotografier av licens tag avslöjar bilens ägare och adress där ett citat kan skickas. Förstå det rätta sättet att stanna vid rött ljus kan hjälpa dig undvika att utlösa en kamera. Instruktioner
1

Sakta ner när du närmar dig korsningen. Stanna bilen bakom fasta vita linjen som föregår korsningen. Kamerorna aktiveras när en laser avgör en bilist är på väg in en korsning efter lyser rött.
2

Vänta bakom fasta vita linjen tills trafikljuset slår om till grönt. Fortsätt framåt genom korsningen.
3

Vänta bakom fasta vita linjen tills du får en grön blinkers om du svänga vänster i korsningen. Om ljuset är grönt men det finns ingen blinkers, kan du sväng vänster efter att ge efter för mötande trafik och fotgängare.
4

Kom till ett fullständigt stopp bakom fasta vita linjen om du svänger höger vid korsningen. Kontrollera om ett trafikmärke som förbjuder att slå på rött ljus. Annars förbereder att svänga till höger i korsningen. Avkastning till fotgängare korsar gatan och trafiken med rätt-of-way.

När korsningen och trafiken är tydliga, sväng höger i korsningen samtidigt vistas i körfältet längst till höger.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149490.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.