Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör en Camper Truck

En husbil lastbil möjliggör intermittent camping utan att avsätta ett helt fordon för detta ändamål. Dessutom, för att pickup truck användas separat medan camping när husbil är obelastad. Lära sig att köra en husbil lastbil kräver vissa grundläggande kunskaper om hur vikten är fördelad på pickup kroppen och hur detta kommer att påverka manövrerbarhet. Du bör också överväga olika tillägg som kan göra körningen säkrare. Saker du behöver
Wrench
Side backspegeln extensions
Back-up videokamera kit (tillval) katalog Camping last (växel, mat, vatten, etc.)
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera Gross Rating Vehicle Weight (GVWR) på trucken. Se till att den kan rymma vikten på sommarlägret och den förväntade belastningen och passagerare vikt. Använd GVWR som är skrivet på fordonet tag (brukar finnas i handskfacket eller längs ramen av förarsidans dörr) och inte den ena på titeln. Den GVWR representerar det totala pounds lastbilen klarar av att bära som last. Lägg vikten på sommarlägret, plus 150 pounds per person och ett uppskattningsvis 500 pounds för redskap och subtrahera det från total till att det inte är mer än lastbilen klarar.
2

Ladda husbil på pickup. Följ instruktionerna som följer med husbil och se till att den är ordentligt fastsatt i trucken. Addera 3

Bifoga side-view mirror förlängningar till befintliga sidospeglar. Använd en skiftnyckel för att dra åt monteringsverktyg för att möjliggöra för tydlig visning runt bredden på sommarlägret. Tillägg är tillgängliga från butiker RV leverans. Var noga med att få tillägg som matchar året, märke och modell av pickup för att göra installationen enklare.
4

överväga att köpa och installera en back-up kit view kamera. Dessa är små videokameror som gör att föraren kan se bakom husbilen vid körning.
5

Ladda sommarlägret. Sätt in allt du behöver för resan, inklusive vattentillgångar, vid behov. Håll tyngdpunkt hos lasten nära bottnen av husbil och något framför bakaxeln. Detta kommer att förhindra husbil från att bli topp tung och kommer att minska risken för att välta i en kurva.
6

övningsköra och stoppa husbilen när den är fullastad. Lär avstånd som krävs för att föra husbil lastbilen att stanna, belastningen ökar bromssträckan krävs. Också testa acceleration gånger så att du kan slå ihop säkert på motorvägar eller passera andra fordon.
7

Ta hörn långsamt. Tills du kan känna var i bågen i sin tur lasten förskjuts, bör du sakta ner på tillvägagångssätt och accelerera ut ur svängen.
8

Practice parkering och säkerhetskopiera. Hitta en tom parkeringsplats och bekanta dig med hjälp av side-view mirror förlängningar och back-up kamera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149138.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.