Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man knyter Något att taket på en Subaru Forester

Även om det kan tyckas vara en enkel uppgift att säkra ett objekt till toppen av en Subaru Forester, gör det på fel sätt kan det leda till förlust av varan eller skador på produkten eller ditt fordonet. Det är viktigt att komma ihåg några viktiga punkter när du fäster objekt till din Forester, eftersom dessa bilar har en särskild inställning takräcke. Saker du behöver
Bungee spännband
Visa fler instruktioner
1

Lyft objektet på den övre delen av fordonet. Om objektet är tungt, var inte rädd att be om hjälp från en annan person. Det är alltid bättre att dubbla lyfta ett objekt, även om det inte är extremt tung.
2

Skjut objektet till baksidan av takräcke, stångas upp mot den bakre fjäderben.

3

Lägg två bungee spännband över toppen av objektet, säkra dem tätt längs stagen på båda sidor av takräcket. Detta kommer att säkra objektet från att studsa. Var noga med att bungees är rätt storlek, och kommer att förbli stram nog att hålla ner objektet.
4

Skjut en bungee runt framsidan av objektet, se till att den är säkrad mot en nedåtgående kanten av objektet. Haka det, på båda sidor, mot den bakre fjäderben du skallade objektet mot.
5

Testa objektet genom att lyfta upp den och skjuta den från sida till sida. Om objektet inte känna sig trygga, lägga till ytterligare bungee antingen över toppen eller runt den främre kanten av objektet.
6

Säkra en extra punkt på taket genom att stångas upp mot objektet som du tidigare säkrat och Upprepa steg 3 till 5. Se till att säkra varje punkt separat. Var säker på att det finns tillräckligt med utrymme på takräcket för att innehålla både artiklar. När du är osäker, hitta ett annat sätt att dra objektet. Det är bättre att inte orsaka skada på produkten eller ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148629.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.