Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan förbättra köregenskaper av Ford Excursion

Ford Excursion åkkomfort kan endast förbättrats något. Utfärden är en lastbil - en stor lastbil. Ford gjorde ett par saker det fabriken för att mjuka upp åkkomfort, och det finns ytterligare några steg konsumenten kan vidta. Men för det mesta, är ritten vad det är. Saker du behöver Begagnad Ford Excursion
Pen
Paper
lufttrycksmätare Alicante Telefon
Datorer
Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
Hur förbättra rida kvalitet Ford Excursion
1

Kontrollera däcktrycket. Kontrollera däcktrycket är korrekt att fordonstillverkarens specifikationer, inte däcket.
2

Ändra din däckstorlek. Genom att öka den runda diameter av däcket till nästa storlek upp kan du jämna till attraktionen. I de flesta fall kom Ford Exkursion med 265/75/16 storlek däck. Genom att öka "265" till nästa storlek upp - en "285" - den större däck kommer att innebära en jämnare gång. Det kommer också att innebära en något högre markfrigång. Den lilla ökningen kommer inte att påverka din hastighetsmätare ett betydande belopp.
3

Ändra din däcktyp. Olika märken av däck har olika föreningar. Vissa är gjorda hårdare och vissa är mjukare. Genom att byta från en riktig "road däck" till en mjukare förening "on /off road däck" du kommer att mjukna åkturen. Men du kommer att påverka även saker som lateral stabilitet i svängar, vilket innebär långsammare svarvning. Detta kan också ha en negativ inverkan på din miles per gallon.
4

Ändra din fjädring. Eftersom utflykt är en lastbil, är den gjord med lastbil fjädring, som är utformad för att bära tunga laster. Även om det är en dyr strävan, kan du förbättra denna suspension på eftermarknaden. Flera företag erbjuder nu kvalitet fjädring för att förbättra åkkomforten på utflykten.
5

Bär lite extra vikt. Eftersom Excursion är konstruerad för att bära en last, kommer det rider faktiskt bättre med ett par hundra pounds i ryggen. Att sätta några sandsäckar i bak på fordonet är ett billigt och enkelt sätt att något förbättra "bounce" faktor i bakvagnen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148207.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.