Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Fakta om Street Säkerhet

gång och cykel kan hjälpa människor att upprätthålla en hälsosam vikt, blodtryck, kolesterolnivå och psykisk hälsa samt erbjuda dem ett mer miljövänligt transportsätt. Det är dock viktigt att människor, särskilt de som är yngre, vidta åtgärder för att undvika fordonstrafik när de är nära eller på gatorna. Betydelse

Street säkerhet är viktigt eftersom cirka 4.600 fotgängare dör varje år till följd av trafikolyckor, enligt US Department of Transportation.
Sidewalk Safety

innan man går över gatan, stannar vid kanten av trottoaren och vänta på gatan för att klara av trafiken. Om gatan har ett övergångsställe, vänta tills tecknet säger "promenad" eller visar en bild av en person som går.
Trafiksäkerhet
p Om du är på en gata som inte har en trottoar eller lagen förbjuder dig från att rida din cykel på sidan promenad, gå eller cykla på den sida av vägen, efter trafikflödet. Bära hjälm när man rider en cykel om du har en olycka. Addera Street Crossing Safety

När du korsar gatan, titta åt båda hållen innan man går över till att se att inkommande och svängande trafik inte kommer. Fortsätt att titta på bilar som du passerar på gatan.
Barnsäkerhet

Låt inte dina barn att korsa gatan ensam tills de är 10 år gamla eller äldre, enligt Safe Kids USA. Se till att dina barn ta samma vägar till skolan varje dag och vet att inte stanna för att prata med främlingar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148418.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.